April 2, 2020

Khairul Hakimin Kongsi 21 Cerita Murah Rezeki

Siapa Khairul Hakimin?

Aku pasti, siapa yang suka menulis konten di Facebook akan mengenali Khairul Hakimin Muhammad (KHM). Setiap hari beliau akan menulis di ruangan Facebook-nya tentang pelbagai perkara mengikut jadualnya yang disusun kemas.

Setiap hari, KHM perlu jumpa 10-15 orang yang berbeza atas urusan bisnes dan untuk develop content terbaru. 

Sepanjang beliau berjumpa dengan orang, macam-macam stori yang beliau dapat dari mereka dan beliau lebih suka tertarik kepada stori yang berkaitan REZEKI. Bila bercakap tentang rezeki, macam-macam situasi berlaku kepada penulis.. Dan setiap apa yang berlaku, beliau SUKA KAJI secara mendalam, bagaimana rezeki tu boleh datang dengan sendirinya.

Jika dinding Facebook KHM dijadikan ukuran taraf kehidupan, pasti ramai yang mendambakan kehidupan/REZEKI sebegitu. Populariti, punyai masa dan kemampuan untuk travel ke luar negara dan financial freedom. Seolah-olah tiada langsung dugaan dalam hidup KHM ni.

Apakah amalan dan gaya hidup beliau?

Semua ini ada dikongsikan oleh KHM dalam ebook 21 Cerita Murah Rezeki yang baru dilancarkan semalam.

“Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah, maka Allah akan tunjukkan kepadanya jalan keluar dari kesusahan, dan diberikanNya Rezeki dari jalan yang tak disangka-sangka, dan barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah, nescara Allah akan mencukupkan keperluannya..” [Surah At-Talaq, Ayat 2-3]

EBOOK 21 CERITA MURAH REZEKI

Ebook ini tidak seperti ebook yang lain. Asalnya datang dari seorang VVIP ini yang sering nasihatkan KHM, jadikan ia buku dan biarkan segala apa yang diceritakan tentang rezeki itu, difahami dengan jelas.

Apa Kandungan Utama Ebook ini?

Ebook ini mengandungi 21 #KisahBenar dan Cerita-cerita menarik tentang orang yang murah #rezeki yang kita sendiri tak pernah terfikir. Ianya bukan cerita biasa, tapi cerita benar yang banyak sangat pengajaran yang kita boleh contohi darinya.

Yang bestnya, ada disertakan sekali teknik-teknik yang kita boleh amalkan supaya rezeki kita pun turut melimpah seperti mereka. Teknik ini nampak biasa, tapi bila diamalkan, sangat besar impaknya. Serius!

Ya, sebagai muslim, rezeki berkait rapat dengan ibadah. Teruskan dengan Solat Dhuha, banyak berselawat, membaca Ayat 1,000 Dinar dan sebagainya. Namun ada banyak juga perkara kehidupan yang berkait rapat dengan hal pintu rezeki.

Jadi inilah dia ebooknya. Ada 21 Cerita setebal 47 muka surat.

Konten ebook 21 Cerita Murah Rezeki.

Cerita 1: Menjemput Rezeki Ke Dalam Rumah

Cerita 2: Menyimpan Gaya Kakak-Kakak

Cerita 3: Semak Solat Sendiri

Cerita 4: Kita Dahulu

Cerita 5: Penolakan Juga Sebuah Rezeki

Cerita 6: Rezeki Adik Beradik

Cerita 7: Tips Dari Tanah Haram

Cerita 8: Dari Pinggan

Cerita 9: Perasaan Mengubah Rezeki

Cerita 10: Beberapa Benda Sahaja, Namun Hasilnya?

Cerita 11: Gaji RM140,000 Sebulan

Cerita 12: Merdekakan Diri

Cerita 13: Doa Kepada Ibu Bapa

Cerita 14: Suami Paling Sweet

Cerita 15: Belajar Terima Rungutan

Cerita 16: Positif = Menjemput Rezeki

Cerita 17: Baldi Yang Bocor

Cerita 18: Kecil Dan Besar Sebuah Kebaikan

Cerita 19: Berbuat Baik, Nanti Ada Orang Beri Makan

Cerita 20: Doa Spesifik

Cerita 21: Malas = Menolak Rezeki

SIAPA YANG SESUAI UNTUK DAPATKAN EBOOK INI?

Selain orang bisnes, ebook ni memang wajib dimiliki oleh suri rumah, wanita berkerjaya, pasangan suami isteri dan sesiapa sahaja yang pernah Rasa Down dalam hidup mereka akibat tidak dapat capai apa yang diinginkan.

Jadikan ebook ni sebagai pedoman dan amalan untuk kita sama-sama buka pintu rezeki supaya ianya mudah masuk dan mencurah-curah! InsyaAllah..

Masyaallah! Tahu tak, selepas membaca ebook ini, banyak yang dapat mengubah persepsi aku tentang bagaimana rezeki itu datang.

Rupanya daripada banyaknya jalan. Dan asbab amalan yang kita tak sangka-sangka!

Jom semua baca ebook ini, kalau kita nak dapat 21 cerita rezeki sebegini mungkin kita kena travel ke banyak negara. 

Tapi melalui ebook ini, kita hanya perlu baca, faham dan amal, InshaAllah kita akan merasai rezeki-rezeki itu laju datang. Yakin.

Semua orang nak Allah murahkan rezeki, nak rezeki luas, nak rezeki tak putus-putus. Namun ada banyak perkara yang kita termiss out sampai akhirnya banyaknya pintu rezeki tertutup begitu sahaja.

TEKNIK MEMUDAHKAN REZEKI HADIR

Teknik 1: Rumah

Teknik 2: Keluarga

Teknik 3: Pasangan Hidup

Teknik 4: Hadiah Dari Sedekah

Teknik 5: Berbaik Kepada Diri Sendiri 

Ok-lah. Aku nak sambung baca ebook. Nanti aku kongsikan input yang aku dapati hasil daripada bacaan kali ini. Semoga bermanfaat untuk kita semua.

Harganya RM69 sahaja. Korang boleh dapatkannya bermula HARI INI:

EBOOK 21 CERITA MURAH REZEKI
𝗝𝗼𝗺 𝗸𝗹𝗶𝗸 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗱𝗶 𝗯𝗮𝘄𝗮𝗵 𝗶𝗻𝗶 𝘀𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗷𝘂𝗴𝗮!!
https://bykhm.onpay.my/order/form/21cmr/736
https://bykhm.onpay.my/order/form/21cmr/736
https://bykhm.onpay.my/order/form/21cmr/736

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

2 thoughts on “Khairul Hakimin Kongsi 21 Cerita Murah Rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *