December 2, 2020

Geng 23 dikenalpasti

Sudah sedia maklum, pihak PDRM dah pun annouce kumpulan-kumpulan tempatan yang di’suspek’i terlibat dalan kegiatan kongsi gelap a.k.a gangster di Malaysia ni. Fuhh tak silap aku, hampir 50 buah kumpulan yang terlibat dan logo-logo kumpulan tersebut dah pun dikenalpasti dan di’up’ di dada akhbar-akhbar tempatan. ¬†Aku tertarik dengan nama-nama kumpulan hangster tu, ada Geng XX, Geng XI dan macam-macam geng no lagi tu..

Tapi aku pasti Geng 23 masih belum dikenalpasti kan?

Erm..even dah dikenalpasti pon, belum tentu lagi Geng 23 ni akan disyaki dan terlibat dengan gejala gangsterisme di Malaysia..insyaAllah selama-lamanya tidak..

Bak kata Kak Yan, “Geng budak Comel…”..

pihak berwajib pun tak sanggup nak ambil tindakan kan?:-)

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

13 thoughts on “Geng 23 dikenalpasti

  1. Dayyan ni junior mak nih..Pelapes gitu. Err..geng 23 ni amik nama sempena umo mak tu psl sentiasa cute. So, xde ganas2..abes2 pun kija kami ni pau duit mak pak untuk beli susu ngan pampers jep.

    Tak gitu dayyan.. Kah kah kah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *