September 28, 2020

The Best Nasi Lemak in Town

Oppss..sebelum aku buat korang frust bila google ‘The Best Nasi Lemak in Town’ tapi tak jumpa, aku nak bagitau awal-awal yang ini sebenarnya limited edition. 

Dah namanya limited edition, maknanya bukan senang-senang nak dapat kat kedai makan mak kiah mahupun warong mak jenab..kena request secara halus, barulah dapat kenyangkan perut dengan the truly nasi lemak + ayam bakar..syiookknya..

 

Tenkiu mama a.k.a MIL aku yang bersusah payah masakkan The Best Nasi Lemak in Town nih. Cukup lemak dan cukup santannya. Berpinggan-pinggan menambah, siapkan aku jadikan santapan moreh lepas terawih sepinggan..hahaha..Series, memang aku taknah jumpa the best nasi lemak selain daripada air tangan my Ummi & my Mama ni..hehehe

**ingat nak request lagi la sebelum raya ni..kihkih:-)

 

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “The Best Nasi Lemak in Town

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *