November 28, 2020

Crisp Garlic & Herb Bruschetta @ Big Brother!

Menatang aper Herb Bruschetta tu?? erk camner aku nak describe ek. Biarlah gambar bercerita ye. rujuk kepada gambar di bawah nih…

 

 

Sebenarnya, ni adalah salah satu hidangan pembuka @ starter yang boleh diorder bila berkunjung ke Big Brother Restaurant Grill, Kota Damansara. Dan ini adalah pertama kali kami mencuba starter alah nih. Herb Bruschetta ni sebenarnya adalah hirisan baked bruschetta, dicampur dengan fruit salsa dan parmesan, dimakan bersama garlic bread yang rangup! Opss jangan ditanya aku apa itu bruschetta…! kahkahkah..

 

Tengok reaksi dan gaya muka dah boleh agak sedap ke idak Herb Bruschetta tu kan..of kos lah lazat kan!:-)

Burppppppp!!!

*gambar sajian ni diambil 2 bulan yang lepas sebelum trip ke lautan dalam. Harus terjah lagi ke Big Brother nih, sebab ada banyak lagi menu yang aku belum cuba! oohh yeah!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “Crisp Garlic & Herb Bruschetta @ Big Brother!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *