September 25, 2020

Manfaatkan masa bersama..

Kadang-kadang, makin aku cuba faham, makin aku tak faham dengan ‘life’ aku sekarang ni. Makin lama, aku rasa 24jam tu makin pendek je. Makin hanyut dalam mengejar duniawi, barangkali…*nauzubillah..

Terasa sangat bersalah bila masa yang sepatutnya aku luangkan dengan beliau untuk ‘scan’ si kecil, tidak dapat ditunaikan atas komitmen kerja~ @Hospital Pusrawi KD.

Terasa sangat terharu dengan kesabaran beliau yang tidak pernah merungut walaupun terpaksa menjamu selera tanpa suami di sisi~ @Restoran Vichuda.

Terasa sangat tersentuh dengan kerelaan hatinya, sanggup mengorbankan masa aku yang sepatutnya menjadi hak beliau~ @Home Sweet Home.

Tapi, jauh dalam sudut hati, rasa sangat bangga dengan ‘kekuatan’, ‘kecekapan’ dan ‘kematangan’ yang hadir dalam dirinya dalam mengemudikan bahtera kehidupan kami~ @My Heart.

 

‘Three’ of US!…Manfaatkan dan hargai masa bersama..This is the way how we appreciate our ‘time’..:-)

Enjoice!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “Manfaatkan masa bersama..

  1. isteri memang banyak berkorban untuk suami.. tapi suami susah sangat nak berkorban untuk isteri.. KENAPA?

    so hargailah isteri anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *