September 29, 2020

Salmon grill

Yeah, malam Isnin bermakna tamat sudah hari minggu! Sabtu & Ahad, terlalu cepat bebenor masa berlalu kan? iskh iskh..

Sebenarnya tak kisah sangat, sebab esok masih ada cuti untuk aku..haha..kasi can la aku cuti lebih sikit, dah lama tak bercuti ni weih..splendid weekend!

Lagi best, bila malam ni, Cik Nunu masakkan salmon grill feveret gue! eh silap, Puan Nunu okkey:-p..terasa nikmat mempunyai nikmat seorang isteri..kihkihkih

 

**teringat masa kat F6 Offshore Complex, tiap-tiap hari Ahad, dinner time adalah buffet time! Target utama aku, adalah salmon yang digrill sekor gedabak, boleh amik isi salmon tu ikut suka hati ko. Dan saiz salmon tu adalah sebelah kaki ko, besar tak besarnya walawey..syorgaa!!!

|| oh ye, tenkiu to Cik Eva sebab bagi prezen nonstick grill ni!!..hehehe

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

5 thoughts on “Salmon grill

  1. Part belang2 tu yg penting tu JMR!! mak sanggup pusing seremban nak cari pangrill belang2 gini semata2 mak buat salmon grill ni lah..

    P/s: sourcenya mana??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *