September 21, 2020

Dari laut dalam ke tepi laut…

Sejak dua menjak, memang hidup aku takleh lari daripada laut. Ingatkan dah balik dari laut dalam, bolehla lepak gunung-ganang, tapi sayangkan bini punya pasalkan, ikutlah juga lepak kat tepi laut. Tapi tepi laut lagi best la kot. Sebab….errr…

Rasanya majoriti perempuan lebih sukakan laut daripada gunung. Kenapa eh?

* eh mana ek aku dapat fakta ni???? fakta ke laut le kot…

Erhh..Teringin nak bawak speed boat sendiri. Kena amik lesen ke idok ek?Kalau tak pon, nak gak ride jetski, lagi best kalau terer bawak jetski. Petang-petang leh la menunjuk skil-skil jetski kat tepi pantai, kompom juling mata awek-awek yang ngah berdating ngan balak-balak di tepian pantai.

Tapi, macam impossible je angan-angan tu, sebab kalau aku ride jetski, pastinya awek kat bawah ni yang memboncengnya nanti..

 

Hai awek, saya kat sini. Apsal tengok ke sana? Waktu senja camni, macam-macam makhluk yang dok berkeliaran. Awak ada nampak pape ke??euuwww :-p

 

Coconut Grove, Regency Hotel Port Dickson. || 14 April 2012.

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

4 thoughts on “Dari laut dalam ke tepi laut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *