December 3, 2020

Neelofa : ramai lelaki menonton NONA 2012

1.1.2012 menyaksikan NONA 2012 bersiaran buat kali pertama dengan pengacara baru iaitu Fara Fauzana dan Neelofa menggantikan Vanidah Imran. Bukan itu aje yang baru, kompom ramai penonton-penonton baru NONA 2012 di kalangan kaum Adam akan muncul.

Betul tak bro Shahroll & Hazman?:-p

 

Salah satu tarikan NONA 2012:-)

Eh aku bukan penonton baru NONA 2012 ye. Kalau petang Ahad, tak kemana-mana, memang aku buka je TV3, layan NONA since zaman Fiza, Maya Karin & Vanidah Imran lagi. Sapa kata NONA ni rancangan hanya untuk wanita sahaja, banyak gak info-info yang berguna untuk lelaki okkey. Kalau bro tak caya, boleh try tengok NONA 2012 nih..wah, cam promote lak..kihkihk:-p

 

Nampaknya, since dua-dua pengacara NONA 2012 ni adalah favourite aku, so segmen petang Ahad aku, 2pm sampai 3pm, memang aku kat rumah je lah. hahaha…

peace & chow!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Neelofa : ramai lelaki menonton NONA 2012

  1. Assalamualaikum JMR,
    Patutlah byk referer link dari blog saudara, rupanya ada post ini. =)
    Neelofa mmg cantik, lagi cantik auratnya ditutup dan hanya untuk tatapan saya seorang. HEHE!

    yours
    SH

  2. Muka ganas layan Nona! Ha ha..
    Aku tak sempat tgk lagi..
    Nextweek aku try laa.. Sbb nk tgk neelofa.. He he..

    Camna bila fauzana comtrol ayu ye?

  3. memang tak dapat dinafikan pengacara baru mesti ada pengikut nya juga,, nak nak pulak yang cantik,, tapi betul ker penonton dari kaum adam akan bertambah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *