September 19, 2020

…Tips ‘cucuk’ & ‘kalahkan’ Ferrari? Mampu?

Laju & power sangat ke Kuda Merah ek? Tips ni takleh diguna pakai di track ye kalo korang tak guna jentera yang berstatus sama…
Tengok dari jauh, bila dah nampak si kuda merah a.k.a Ferrari ni, cuba tekan sehabes boleh pedal minyak jentera anda. Tapi AWAS!, jangan sampai dikesan oleh si kuda putih, kang haru jadinya…
Yeah, makin dekat kan?..Teknik driving korang kena bagi betul tao, lagi cun kalo korang drive jentera yang senang-senang je leh lompat bum-bum di sepanjang jalan..Nak best lagi kan, bila jalan tu, setiap 100meter, ada 1bum , sepanjang jalan ada bum tu okkey.

Dan…..bila dah dekat-dekat gini, anytime beb ko leh take over si Kuda Merah nih. Nak2 kat depan tu lak, ada lagi bum yang tinggi, cam bila kuda merah nih nak lepas, kena bagi senget2 sebab lowerd sgt..hahahaha..

Time tu, apa lagi, kasi potong la..pastu, buka sikit cermin kete ko, jeling2 kat driver kuda merah tu, nak best lagi, buat2 angkat tangan sebagai juara + press2 minyak, konon2 lagi depan tu sikit dah garis penamat!!!!

hahahahahaha…..~

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

11 thoughts on “…Tips ‘cucuk’ & ‘kalahkan’ Ferrari? Mampu?

  1. I like browsing your blog for the reason that you can always get us fresh and awesome stuff, I feel that I must at least say thanks for your hard work.

    – Henry

  2. kalau dapat potong si merah tu mesti dapat 1 kepuasan yang teramat kan.
    lepas tu buat muka cekang.
    hahahaha.
    kompem drebar merah tu tension.
    (^___^)v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *