Suami Pun Boleh Bantu Isteri Buat Kerja Rumah

suami-pandai-buat-kerja-rumah-tandanya-isteri-pemalas-8arf

Ye, siapa cakap suami tak boleh bantu ister buat kerja rumah. Boleh jer..cuma kadang-kadang tu, suami ‘lost’ dalam mencari ‘mood’ nak bantu isteri buat kerja rumah. Betul tak abang-abang suami semua? Suami ni kalau kena cara, kena masa yang betul, pasti tak keberatan nak buat kerja rumah macam mana kan. Sebab aku pun macam tu..haha..kalau […]

Continue Reading

Gambar Photoshoot 28 Days Newborn Baby – Airaa Mikayla.

Gambar Photoshoot 28 Days Newborn Baby – Airaa Mikayla. Oh..baby Airaa Mikayla ialah anak saudara aku yang ke-4, cucu ke-6 Umi aku setakat hari ini. Dilahirkan pada 20 Ogos 2016 secara normal, awal 11 hari, patutnya dijangka lahir pada 31 Ogos, baby merdeka. Hampir sebulan selepas lahir, barulah pakcik makcik (aku&isteri) & abang-abang sepupu(Dayyan&Danish) Airaa […]

Continue Reading

Bedazzle Diamond Serum – Serum Kecantikan Pilihan Isteri

whatsapp-image-2016-09-22-at-10-13-01-am

Bedazzle Diamond Serum – Serum Kecantikan Pilihan Isteri Suami mana yang tak sayangkan isteri. Suami mana yang tak suka tengok isterinya sentiasa cantik dan ceria setiap masa? Suami mana yang tak suka tengok isterinya sentiasa nampak muda dan ada aura positif? Aku? Ya, aku suka semua itu. Dan aku laaaagi suka apabila isteri pun suka […]

Continue Reading

Trip Balik Kampung: Cuti Hari Malaysia 2016

balik-kampung

Setiap kali ada cuti panjang, pasti akan aku bawa famili balik kampung menjenguk umi di Besut, Terengganu. Itu keutamaan aku setiap kali ada masa terluang, seperti cuti panjang sempena Hari Malaysia. Melainkan aku ada perancangan lain melibatkan komitmen kerja atau jadual lain. Dari KL ke Besut, lebih 8 jam perjalanan, bukan destinasi yang dekat. Tetapi […]

Continue Reading

Belanja Adik @ Ayob’s Kafe, Kota Damansara

myselera3

Adik Aku Seorang MA..mungkin ini tajuk drama terbaru yang boleh dijadikan drama pada waktu Maghrib, setiap hari Isnin hingga Khamis..tajuk nak lebih kurang sama je kan drama-drama Melayu sekarang ini. Boring..~ Bukan soal drama Melayu sekarang ini yang ingin aku kongsikan. Ini kisah semasa minggu pertama adik aku bertugas sebagai Medical Assistant (MA) di Hospital […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading
1 2 3 180