robocar

Sebelum ini, kegemaran Dayyan hanya Upin Ipin & Ultraman. Tapi since hujung tahun lepas, Robocar Poli dah masuk dalam carta hati dia. Since ASTRO dah ada tayangan Robocar Poli dalam bahasa Melayu, lagilah dia suka. Masuk je Toys”R”Us, konfem mengadap team Robocar Poli..besar 3 jari tangan je pun dah cecah RM50++ ..dua tiga kali gak […]

big boy

Gambar kat bawah ni, sehari sebelum Dayyan Harith hantar Chik Ina di KB airport. Thanks Chik sebab layan Ayyan, siap belikan helikopter tu. Beriya dia ‘pow’ Chik helikopter tu, katanya nak biasakan diri ngan helikopter, sebab satu hari nanti, Ayyan nak jadi ‘chopper pilot’ kan? InsyaAllah, Alhamdulillah, semalam genap usia Ayyan 22 bulan (1 tahun […]

Rutin kami sefamili..setiap hujung minggu pasti habiskan masa bersama, lepak-lepak berkongsi cerita dan rasa suami isteri, sambil melayan dak kecil Dayyan Harith tu. Sebenarnya, dalam masa yang diluang bersama ni, banyak faedah gak selain membuang masa dan duit. haha.. Tips Bahagia Rumahtangga: Cari masa dan tempat yang berbeza (selain daripada rumah), untuk setelkan isu-isu yang […]

iphone-5

Keputusan cabaran Iphone 5s dah pun diumumkan dua minggu yang lepas. Keputusan juri adalah muktamad. Tak boleh ada sebarang bantahan dan rayuan. hehe.. Pagi hari keputusan tu, aku tak perasan pun Tuan Denaihati ada update entri keputusan cabaran tu. Terima kasih brada Shakiddo sebab pagi-pagi dah PM aku suruh tengok entri terkini blog Denaihati. Alhamdulillah, […]

Tanah Aina sinonim dengan keindahan resort di dalam hutan terutama kepada pencinta alam. Resort Tanah Aina memang terkenal dalam industri pelancongan negara, satu resort yang didirikan di dalam hutan dengan fasiliti bertaraf dunia ditambah dengan deruan air sungai yang mengalir jernih dengan ikan-ikan berenang tenang tanpa dicemari arus kemodenan bandar. Setelah berjaya mengukuhkan jenama ‘Tanah […]

one city

11 Februari 2015 dah? Dah jam 11.20pm.. Aku baru sampai dari Petronas Penapisan Melaka selepas seharian bertungkus-lumus setelkan kerja di site, kalau tak, kena bermalam di sana. Huh.. Semalam dah berlalu 10 Februari 2015, hari istimewa untuk aku, setiap tahun. Hari yang mengingatkan aku, betapa susah dan getirnya saat umi bertarung nyawa melahirkan seorang insan […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...