May 29, 2024

Produk Kunyit Hitam Terbaik Di Malaysia.

Sudah 4 bulan aku mengamalkan pengambilan kapsul kunyit hitam. Sebiji setiap pagi secara konsisten membantu pengaliran darah aku lebih lancar dan lebih bertenaga setiap hari. Semestinya disokong juga dengan gaya hidup yang lebih sihat. Ye la, dah lebih bertenaga mestilah boleh bersenam dan lebih aktif.

Jenama kunyit hitam yang terbaik? Pada aku, jenama Black G kapsul kunyit hitam adalah yang terbaik dan boleh dipercayai. Sejak jenama ini dilancarkan, banyak respon dan feedback yang memberansangkan diterima oleh pihak syarikat daripada pelanggan.

Kenyataan jenama Black G merupakan produk berasaskan kunyit hitam yang terbaik di pasaran bukanlah omongan kosong.

manfaat kunyit hitam

Pada aku, ada 4 sebab jenama Black G merupakan produk kunyit hitam terbaik di Malaysia.

1. Produk hasil R&D

Black G Sdn Bhd merupakan satu-satunya Syarikat Pengeluar Produk Kunyit Hitam yang BERKOLABORASI bersama MARDI. Tiada jenama lain. Kerjasama ini bertujuan untuk menghasilkan produk yang berkualiti, berkesan serta selamat digunakan tanpa kesan sampingan.

Black G merupakan produk berasaskan kunyit hitam yang mengikut piawaian yang tinggi dan melalui R&D (oleh saintis MARDI) demi menjamin kualtiti produk supaya ia selamat dan tidak ada kesan sampingan.

Perbelanjaan besar diperlukan untuk menghasilkan formula produk kesihatan yang memenuhi piawaian tinggi serta selamat digunakan oleh pelanggan.

2. Ujian keselamatan yang ketat

Produk Black G telah melalui pelbagai ujian dari segi KESELAMATAN dan DOS yang dibenarkan bagi seseorang mengambilnya dalam jangka masa pendek dan panjang. Kajian ini dijalankan oleh saintis MARDI dan telah memenangi pelangai anugerah di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

cegah kolestrol

3. Bebas bahan bahaya

Black G juga telah melalui Ujian Logam Berat. Ujian ini sangat penting bagi memastikan produk tidak mengandungi logam berat yang amat bahaya untuk kesihtan.

Produk Kunyit Hitam keluaran Black G Sdn Bhd satu-satunya TULEN dan SELAMAT atas jaminan badan kerajaan iaitu MARDI.

4. Bebas daripada racun

Sumber kunyit hitam yang digunakan oleh Black G ada bebas daripada racun dan ditanam secara organik.

MARDI memastikan setiap sumber yang digunakan adalah selamat dan bebas kesan sampingan ke atas pengguna.

Demi keselamatan dan keberkesanan produk, pastikan anda mendapatkan produk Kunyit Hitam Black G yang asli dan dijamin oleh keselamatannya oleh pihak berautoriti seperti MARDI. 

Pelanggan juga dinasihatkan supaya berhati-hati dengan produk kunyit hitam yang “claim” produk mereka juga daripada MARDI dan Black G Sdn Bhd.

Khasiat Kunyit Hitam

Secara asasnya, kunyit hitam telah lama digunakan oleh masyarakat tempatan secara tradisional untuk masalah kesihatan berkaitan kanser, ubat kuat (viagra semula jadi), saraf dan membina otot.

Ada lebih kurang 27 Khasiat Kunyit Hitam yang boleh dinikmati pada sesiapa yang mengamalkan pengambilannya. Dengan 1 biji Black G Kapsul Kunyit Hitam pada setiap pagi sebelum sarapan, insyaAllah masalah yang anda hadapi dapat dikurangkan atau diatasi.

manfaat kunyit hitam

Anda boleh beli yang ori daripada Ejen Ini: Jamar- 017-2101282.

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

3 thoughts on “Produk Kunyit Hitam Terbaik Di Malaysia.

  1. I am interested to supply this kind of Kunyit Hitam to your company and also interested to collaborate an idea to made a farm of Kunyit Hitam in Sabah. Please dont hesitate to call me by this number at 01112156088 (Mr. Angell Injol) or pm me by WhatsApp. Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *