October 22, 2020

Buat Duit Dengan Affiliate Teknik SEO Merah Jambu

Bercakap tentang AFFILIATE ramai dok claim yang mereka tahu tentang affiliate. Tapi berapa ramai je yang mampu dan faham, cara menjana keuntungan melalui affiliate?

Mungkin 50-50..ada yang tahu, ada yang tak tahu, walaupun mereka tahu definisi sebenar affiliate.

Dalam Malaysia ni, ramai yang dah kenal dengan En.Titan yang terkenal dengan pendapatan kencang beliau melalui kaedah Affiliate. Mungkin juga kat Siam atau Vietnam dah mula sebut-sebut nama beliau yang bijak memancing pembaca di blog beliau dengan Teknik SEO Merah Jambu. Bijak itu bukan sekadar untuk membaca, juga membeli!!!

Bak kata beliau, setiap minit dalam hidupnya ada harga. Sama gak dengan setiap blog dalam hidup beliau, ada harga. Tak mungkin dia akan sia-siakan semua tu. Sampai hari ni, ramai lagi tertanya-tanya teknik cun yang beliau gunakan untuk jana pendapatan daripada blog.

Rakyat Malaysia seramai lebih 20juta, baru je 589 orang yang dah mengetahui teknik beliau buat duit dengan affiliate. Dalam 589 tu, termasuk aku lah yang dah mula menjana pendapatan melalui affiliate, walaupun masih belum sebanyak beliau. Aku malas nak cakap/puji banyak sangat pasal beliau, tapi kalau korang tengok beliau, mungkin ramai yang tak percaya beliau ialah seorang guru, sebab fizikal bodynya lebih kepada seorang pemain badminton negara..eh?

Tak kisahlah siapa beliau, janji beliau dah sudi berkongsi teknik sebenar dan berkesan buat duit dari affiliate di e-book TEKNIK SEO MERAH JAMBU. Kenapa merah jambu? Itu aku tak tahu. tapi kitab merah jambu ni patut dibaca oleh;

  • Sesiapa sahaja yang ada blog. Siapa yang tak ada blog, sila buat blog. Lepas itu, baru dapatkan kitab ini untuk dibaca. Ini kerana, sebahagian besar bahasa yang digunakan hanya mereka yang pernah menulis blog sahaja yang faham.
  • Sesiapa sahaja yang dah ada blog. Tapi masih tak dapat apa-apa hasil dari blog mereka. Satu ringgit pun tak dapat lagi? Ok. Anda memang sangat kasihan.
  • Sesiapa sahaja yang dah ada blog. Tapi nak TAMBAH pendapatan yang lebih lumayan pada setiap bulan. Anda memang tamak. Tapi tak salah tamak pada tempat yang betul.
  • Sekali lagi, sesiapa yang tidak mempunyai blog. Jangan dapatkan kitab ini. Membazir masa anda sahaja.
  • Sesiapa yang dah berjaya dapat puluhan ribu ringgit setiap bulan, anda tidak digalakkan langsung untuk mendapatkan kitab ini.

Dengan citer, production e-book TEKNIK SEO MERAH JAMBU dah nak stop. Better sapa-sapa yang belum baca, boleh dapatkan segera.

Selagi HARGA TIDAK DINAIKKAN, cepat dapatkan >> TEKNIK SEO MERAH JAMBU <<

 

Aku rasa satu kerugian kalau ko ada blog tapi tak gunakannya sebagai platform untuk jana pendapatan !!!

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Buat Duit Dengan Affiliate Teknik SEO Merah Jambu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *