September 21, 2020

Hadiah hari jadi

Lusa dah ulang tahun kelahiran dak kecik Dayyan Harith. 23/4/2015, genap usia 2 tahun.

Setahun yang lepas, famili kecil kami sibuk untuk persediaan Majlis Hari Jadi Dayyan Turns 1 yang diadakan di rumah mama wan Ayyan. Meriah dengan kehadiran anak-anak kecil lain dan sanak-saudara lain.

Tapi tahun ini, nampaknya tiada majlis sebegitu untuk dak kecil ni:-(

Bukan sebab GST, tapi sebab mmy tengah sarat dan ddy tengah busy dengan persiapan kehadiran geng baru Ayyan. Kita tunggu kehadiran ‘adik’ dulu, then kita celebrate sama-sama ye ‘abang’..

Takde majlis tak bermakna takde celebration & present. Ddy tengah fikir nak celebrate kat mana dan hadiah apa. Lagi dua hari nak kena fikir ni. Hadiah tu mungkin dah ada idea. Sebab hari-hari Ayyan dok tengok youtube toys Baymax..karakter tu wajib ada kali ni kan.

 

Dayyan setahun yang lepas.

Note: Kat mana nak cari toys yang best-best (ie:BigHero6/LEGO) selain daripada ToyrUs?

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

13 thoughts on “Hadiah hari jadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *