July 16, 2020

Selamat Pengantin Baru. Tahniah Nana & Nopen.

Alhamdulillah..

Tanggal 8.8.14 bertempat di Masjid Al-Falah Kg.Idaman, Port Klang, sebuah lagi ‘masjid’ selamat didirikan oleh Marliana & Nurudin. Sebenarnya, Marliana a.k.a Nana ni adalah sepupu ke M.I.L aku, so kiranya aku ni anak menantu sepupu/anak sepupu la kan. ke camana? Even dia lagi muda, tapi pangkat dia lagi tua gitu. Kesimpulan, aku lagi muda la kan.

Untuk hari bersejarah diorang, aku ditugaskan sebagai official photographer untuk 3 hari majlis berturut-turut ok. Jumaat petang nikah, Sabtu-bersanding dan Ahad ada majlis sambut menantu di PULAPOL Jalan Semarak. Nasib baik lokasi majlis dekat dekat je..kalau tak, memang penat giler kot sebab malam Ahad tu aku ke Petronas Penapisan Melaka untuk setelkan projek di sana.

Bestnya majlis sebegini di waktu begini, satu famili dapat berkumpul dan bikin havoc sambil bergambar merakam memori, nak-ak suasana hari raya masih dirasai.

Selamat pengantin baru Nana & Tuan Nopen & selamat melayari bahtera perkahwinan yang penuh dengan cabaran tapi pasti ada manis dan nikmatnya nanti.

Eh, korang tengah honeymoon di Krabi kan? Ha, semoga cepat dapat baby ye…hehehe..

*Gambar oleh team JMRphotography. Boleh kontek 016-2331341 untuk pertanyaan ye.

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “Selamat Pengantin Baru. Tahniah Nana & Nopen.

  1. Selamat pengantin baru Nana & Nopen..Suka tengok baju pengantin perempuan..sweet je colour dia..sesuai sangat dengan pengantin yang putih melepak tu..:)

  2. Barakallahu lakuma wa baraka alaikuma wa jama a bainakuma fil khari..

    Baca sambil nyanyi lagu pengantin baru. Maher Zain

    Cantik dress.. tudung dan veil pengantin tu ๐Ÿ™‚

    Suka tengok majlis kawen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *