September 28, 2020

2nd Baby Expo

2 Disember 2012

Ok..dicepatkan stori, ini kali ni kedua kot aku terjah expo yang berkaitan dengan parenting, maternity mahupun child/baby. Biasanya, tentang event sebegini, kalau tak pasal kamera, mesti pasal carshow ataupun expo kerjaya. Zaman sudah berubah beb..

 

Agak-agak apa la hasil tangkap untuk kali ini, semestinya bukan lens atau aksesori DSLR.  First time pergi |ENTRI NI|, sekadar amik mood dan window shopping. Tapi kali ini, sebab nak elakkan persediaan di saat akhir, buatlah serba sedikit persediaan untuk menunggu saat-saat ketibaan ‘geng’ baru JMR.

 

Suasana di 4th Maternity&Child Expo di Midvallet last weekend. Wow..dah macam TT geng-geng stroller kan.. insyaAllah, next year aku join geng korang..hahaha..

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

7 thoughts on “2nd Baby Expo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *