September 19, 2020

My Brother’s Wedding

Baru sempat nak up gambar-gambar majlis akad nikah adik lelaki aku yang berlangsung di Subang Perdana pada 4 September2011 lepas.

 

Dah macam Penyimpan mohor Besar Raja-raja pon ada gak nih.

 

Famili aku sebelum berlakunya proses perkembangan ahli keluarga:-)sempoi..

 

Lafaz akad nikah..2 kali lafaz..kihkih..

 

Fakhuradzi & Sikin. Diorang dah kenal lama tak silap aku. Tak sampai seminggu lepas nikah, diorang fly back to Japan, untuk setelkan Master diorang sebelum memulakan pekerjaan mereka di sana, di tempat & di syarikat yang sama pada Mac tahun depan.

 

Alhamdulillah..selesai satu majlis. Ayah&umi aku paling happy sebab dah dapat sorang lagi anak perempuan, dan bakal mendapat seorang lagi pada tahun depan, insyaAllah..

Selamat Pengantin Baru, Fayu&Kin:-)

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

9 thoughts on “My Brother’s Wedding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *