September 24, 2020

Birthday Treat @ Seoul…

Yes, bukan Seoul, Korea tu, tapi Seoul Garden di One Utama..nyummy! Lets pictures tell the stories…
 Seoul Garden nyer style, jangan harap korang nak diorang masakkan.
 Ahh..takat masak menda gini, simple je bagi aku. Hasilnya pasti superb..
 Hanya mereka yang pandai memasak je layak berada di Seoul Garden.
Mudah dimasakkan mengalahkan maggi. Campak campak, then angkat. Easy!
 
Ni pon aku buat sendiri. Dua tangan ngah masak BBQ, so salad ni just pakai kaki je. Pasti sedap..kahkah
 Beef Teriyaki kot omputih, kot BM tak pasti lak..janji HALAL.

Ni ngah pikir, nak masak udang sambal masak petai ke, udang goreng celup tepung ke, udang bakar..hmm..

 Yes, ni ngah masak gulai lemak ketam. Not bad la hasil air tangan aku kali nih…mak mertua mesti suka..kahkahkah
 Muka puas kekenyangan..licin semua. Yela kan, kalo tak licin, kena bayar denda lak. Bek bayar kat perut je..huhuhu..
 Kecuali yang ni, memula nak try gak ngap, tapi bila ushar-ushar balik, semacam je bentuk dia.
Abang-abang mesti tahu pejadah ni.Kahkahkah.. Sapa tau pe nama binatang ni??????
See..dah abes stories ni……

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

10 thoughts on “Birthday Treat @ Seoul…

  1. laaa…aku ingat ko makan kat korea. hehe..tertipu aku…situ kena mask sendiri ker? tak pernah plak aku makan kat situ, maklumlah aku ni orang kampung jer. hahahahaha…..
    tapi kalau aku g situ, memang aku tak makan la. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *