March 31, 2020

BLOG OH BLOG – dari kota mat saleh

Fuh..penat2 je aku draft entri semalam, time nak upload kat sini, tetiba takde lak file tu, hampagas tol la gini. Sabor je la..dah lah nak dapat internet koneksyen bukan main susah lagi kat sini. Ni la first time aku ke cyber cafe, last skali masa pas abes paper bio masa spm dulu2..pecah rekod la. Dah tu kt London nyer cc, 1.5pound sterling untuk 75minit. Dah tu, nk upload entri, takde lak..hangen tol aku..
Aku dah tak tao nak surf apa, ada lagi 29minit nih. Seb baik seat aku dok ni, mengadap kat luar. Cermin clear lak tu. Mat saleh dok lalu lalang, aku ta heran. Tang minah saleh tu yang best tu. Bos aku kat sebelah ni lak yang lelebih. Tak hengat anak bini kat umah la tu..kahkahkah…aku lain la kan..
psttt…putihnya kaki dia..tak sejuk ke adik manis…….kahkahkah…
kat pasar tani Portobello..kihkih

JMR

Yo, it's me, JMR!

View all posts by JMR →

8 thoughts on “BLOG OH BLOG – dari kota mat saleh

  1. jmr..jgn noty2 kt sana arr…igt sket cik nunu menanti dgn setia di sini..hohohoh..lg satu oleh2 jgn lupa utk husna n mama husna…=P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *