Menu sedap di U-Cafe Wangsa Walk

Hujung minggu adalah masa paling sesuai untuk luang masa bersama famili atau rakan-rakan. Sambil berborak, lagi best kalau dapat makan makanan sedap-sedap kan. Ini kali kedua aku lepak di U-Cafe Wangsa Walk sambil makan-makan dengan Rakan Blogger yang datang dari pelbagai latar belakang. U-Cafe Wangsa Walk ni memang menjadi tempat pilihan untuk berkumpul bersama rakan, […]

U-Cafe Wangsa Walk. Cafe wajib terjah.

U-Cafe bukan cafe yang terletak di sebuah universiti mahupun cafe di sebuah hospital. U-Cafe terletak di sebuah pusat membeli-belah terkenal di Wangsa Maju, Wangsa Walk. Ini fakta bukan auta. Hujung minggu lepas, aku sekeluarga dan rakan-rakan blogger lain berpeluang mencuba sendiri menu-menu sedap dan menarik yang terdapat di U-Cafe Wangsa Walk. Oh ye, bagi yang […]

Pengalaman pertama join Blogger Food Review. Dayyan Harith suka!

Food review untuk blogger di U-Cafe Wangsa Walk semalam adalah event kedua Dayyan Harith selepas Test Drive bersama Kak Pilla sebelum ini. Nampaknya kali ni, dia lebih excited, nak-nak bila macam-macam food dihidang di depannya, non-stop ok dengan lebih 15 hidangan. Since dah berstatus ‘1 Tahun’, daddy kasi chance menjamah setiap hidangan yang lulus syarat-syarat […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...