kek hari jadi

Dek kerana komitmen pada kerja dan famili, lately ni sangat jarang aku lepak dengan memba, baik di malam hari biasa atau pun hujung minggu. Aku rasa ini normal untuk seorang lelaki yang bergelar ayah&suami , dan sentiasa memikirkan peluang buat duit… Ni kang, kalau tetiba aku ajak memba lepak minum selepas lama tak lepak, mesti Read More →

Rumah-Dayah-terbakar2

Salam Jumaat terakhir di tahun 1435h. Hujung minggu lepas, aku ada terbaca update status yang menyedihkan daripada Rakan Blogger, Bachtiar Hidayah atau lebih dikenali sebagai kak Dayah di kalangan blogger muda termasuk aku. Rumah mereka hangus dijilat api dalam kejadian kebakaran pada waktu tengah malam. Tak leh aku bayangkan, betapa hancurnya hati mereka sekeluarga apabila Read More →

Kalau dalam blogsphere, sapa yang tak kenal dengan owner blog Erti Kehidupan a.k.a Ujang yang terkenal dengan perangai gile-gile dan friendly. Suami kepada Yana, owner blog Life 101. Trend sekarang ni, blogger kawen blogger, baru best nak memblog malam-malam..haha.. Last week diorang ada jemput aku sefamili ke sambutan hari jadi anak diorang, si Zafirah. Tapi Read More →

Happy weekend..hujung minggu memang masa sesuai untuk berkenduri-kendara kan? So, minggu ni kita ke Masjid Bukit Aman, KL untuk meraikan penyatuan cinta Rakan Blogger, Yana Yassin dan pasangannya brada Shah. Seawal jam 8.30pagi kami sefamili sampai di Masjid Bukit Aman. Plan asal, janji ngan Cik Yana untuk sampai awal pagi, nak berphotoshoot sesi make-upnya. Tapi Read More →

[ sambungan daripada entri sebelum ni – Astro B.yond IPTV Hollywood Party] Jupo sek kelatey. Automatik kecek tukar sleng kelatey. Pes taim jupo brader taiko Herbalife kelatey nih. Jauh molek mari semato-mato nok joing Astro Biyon Holiwud Pati.  Kemah keming bro JoeGrimJow kito. Well Malaysian! I met the Superhero Captain America and his heroin, Peggy Read More →

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...