blogger

Kenali Blogger MohdZarin.com

Subj: “Kenali Blogger MohdZarin.com” Dear Readers, Merujuk kepada subjek di atas, sesiapa yang dah kenal siapa itu Mohd Zarin, bagus. Kepada yang belum kenal, apa kata dok rapat-rapat, kita berkenalan dengan seorang lagi blogger otai atau aku gelarkan sifu foto ni. Kitorang pernah berjumpa di satu food review di Kota Damansara (ingat lagi tak bro?), …

Continue Reading
blogger fotografi

#malayfoodbloggerwedding

Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.com a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suami kepada Puan Ruzanna. Amacam pengalaman pertama kali akad nikah? hehe.. Aku kenal abam Man ni dah lama. Tak silap aku masa event preview movie di …

Continue Reading
blogger fotografi

Parti Hari Jadi si comel Bunga @ McDonald Titiwangsa

Parti Hari Jadi si comel Bunga Adelia Syazwina, anak sulung kepada pasangan Rakan Blogger aku, Nadia & Syafiq yang diraikan di McDonald Titiwangsa. Hampir sebulan gak terlewat nak update pasal parti yang sangat meriah ni. Selain dijemput untuk meraikan ulang tahun pertama anak sulung kesayangan pasangan romantik ini, aku juga ditugaskan untuk merakam momen-momen indah …

Continue Reading
blogger

Melepak bersama Rakan Blogger Baru & Rakan Blogger Lama di Solaris MOnt Kiara

[ sambungan daripada entri sebelum ni – Astro B.yond IPTV Hollywood Party] Jupo sek kelatey. Automatik kecek tukar sleng kelatey. Pes taim jupo brader taiko Herbalife kelatey nih. Jauh molek mari semato-mato nok joing Astro Biyon Holiwud Pati.  Kemah keming bro JoeGrimJow kito. Well Malaysian! I met the Superhero Captain America and his heroin, Peggy …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading