• blogger
  • Kenali Blogger MohdZarin.com

    Subj: “Kenali Blogger MohdZarin.com” Dear Readers, Merujuk kepada subjek di atas, sesiapa yang dah kenal siapa itu Mohd Zarin, bagus. Kepada yang belum kenal, apa kata dok rapat-rapat, kita berkenalan dengan seorang lagi blogger otai atau aku gelarkan sifu foto ni. Kitorang pernah berjumpa di satu food review di Kota Damansara (ingat lagi tak bro?), […]

  • blogger
  • #malayfoodbloggerwedding

    Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.com a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suami kepada Puan Ruzanna. Amacam pengalaman pertama kali akad nikah? hehe.. Aku kenal abam Man ni dah lama. Tak silap aku masa event preview movie di […]

  • blogger
  • Parti Hari Jadi si comel Bunga @ McDonald Titiwangsa

    Parti Hari Jadi si comel Bunga Adelia Syazwina, anak sulung kepada pasangan Rakan Blogger aku, Nadia & Syafiq yang diraikan di McDonald Titiwangsa. Hampir sebulan gak terlewat nak update pasal parti yang sangat meriah ni. Selain dijemput untuk meraikan ulang tahun pertama anak sulung kesayangan pasangan romantik ini, aku juga ditugaskan untuk merakam momen-momen indah […]

  • blogger
  • Gambar Photoshoot anak-anak Mommy Blogger Irrayyan.com

    Sabtu lepas, dapat tugasan untuk merakam potret anak-anak kepada Blogger Hebat, pemilik blog irrayyandotcom merangkap Puan Presiden Exchange Feed Group (EFG). Aku diberitahu 3,4 hari sebelum, kiranya ‘last’ minit plan gak ni tapi memandangkan aku free pada sebelah pagi, aku ‘ON’ aje. Kita maximisekan penggunaan ‘gear’ yang ada pada hari itu. Photoshoot bermula jam 9 pagi, cuaca […]

  • Uncategorized
  • Parti Hari Jadi & Majlis Perkahwinan

    kek hari jadi

    Dek kerana komitmen pada kerja dan famili, lately ni sangat jarang aku lepak dengan memba, baik di malam hari biasa atau pun hujung minggu. Aku rasa ini normal untuk seorang lelaki yang bergelar ayah&suami , dan sentiasa memikirkan peluang buat duit… Ni kang, kalau tetiba aku ajak memba lepak minum selepas lama tak lepak, mesti […]

  • blogger
  • Bukti ikatan kukuh antara Rakan Blogger

    Rumah-Dayah-terbakar2

    Salam Jumaat terakhir di tahun 1435h. Hujung minggu lepas, aku ada terbaca update status yang menyedihkan daripada Rakan Blogger, Bachtiar Hidayah atau lebih dikenali sebagai kak Dayah di kalangan blogger muda termasuk aku. Rumah mereka hangus dijilat api dalam kejadian kebakaran pada waktu tengah malam. Tak leh aku bayangkan, betapa hancurnya hati mereka sekeluarga apabila […]

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...