Kenali Blogger MohdZarin.com

Subj: “Kenali Blogger MohdZarin.com” Dear Readers, Merujuk kepada subjek di atas, sesiapa yang dah kenal siapa itu Mohd Zarin, bagus. Kepada yang belum kenal, apa kata dok rapat-rapat, kita berkenalan dengan seorang lagi blogger otai atau aku gelarkan sifu foto ni. Kitorang pernah berjumpa di satu food review di Kota Damansara (ingat lagi tak bro?), […]

#malayfoodbloggerwedding

Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.com a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suami kepada Puan Ruzanna. Amacam pengalaman pertama kali akad nikah? hehe.. Aku kenal abam Man ni dah lama. Tak silap aku masa event preview movie di […]

Parti Hari Jadi si comel Bunga @ McDonald Titiwangsa

Parti Hari Jadi si comel Bunga Adelia Syazwina, anak sulung kepada pasangan Rakan Blogger aku, Nadia & Syafiq yang diraikan di McDonald Titiwangsa. Hampir sebulan gak terlewat nak update pasal parti yang sangat meriah ni. Selain dijemput untuk meraikan ulang tahun pertama anak sulung kesayangan pasangan romantik ini, aku juga ditugaskan untuk merakam momen-momen indah […]

Gambar Photoshoot anak-anak Mommy Blogger Irrayyan.com

Sabtu lepas, dapat tugasan untuk merakam potret anak-anak kepada Blogger Hebat, pemilik blog irrayyandotcom merangkap Puan Presiden Exchange Feed Group (EFG). Aku diberitahu 3,4 hari sebelum, kiranya ‘last’ minit plan gak ni tapi memandangkan aku free pada sebelah pagi, aku ‘ON’ aje. Kita maximisekan penggunaan ‘gear’ yang ada pada hari itu. Photoshoot bermula jam 9 pagi, cuaca […]

Parti Hari Jadi & Majlis Perkahwinan

Dek kerana komitmen pada kerja dan famili, lately ni sangat jarang aku lepak dengan memba, baik di malam hari biasa atau pun hujung minggu. Aku rasa ini normal untuk seorang lelaki yang bergelar ayah&suami , dan sentiasa memikirkan peluang buat duit… Ni kang, kalau tetiba aku ajak memba lepak minum selepas lama tak lepak, mesti […]

Bukti ikatan kukuh antara Rakan Blogger

Salam Jumaat terakhir di tahun 1435h. Hujung minggu lepas, aku ada terbaca update status yang menyedihkan daripada Rakan Blogger, Bachtiar Hidayah atau lebih dikenali sebagai kak Dayah di kalangan blogger muda termasuk aku. Rumah mereka hangus dijilat api dalam kejadian kebakaran pada waktu tengah malam. Tak leh aku bayangkan, betapa hancurnya hati mereka sekeluarga apabila […]

Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger Yana Yassin!

Happy weekend..hujung minggu memang masa sesuai untuk berkenduri-kendara kan? So, minggu ni kita ke Masjid Bukit Aman, KL untuk meraikan penyatuan cinta Rakan Blogger, Yana Yassin dan pasangannya brada Shah. Seawal jam 8.30pagi kami sefamili sampai di Masjid Bukit Aman. Plan asal, janji ngan Cik Yana untuk sampai awal pagi, nak berphotoshoot sesi make-upnya. Tapi […]

Melepak bersama Rakan Blogger Baru & Rakan Blogger Lama di Solaris MOnt Kiara

[ sambungan daripada entri sebelum ni – Astro B.yond IPTV Hollywood Party] Jupo sek kelatey. Automatik kecek tukar sleng kelatey. Pes taim jupo brader taiko Herbalife kelatey nih. Jauh molek mari semato-mato nok joing Astro Biyon Holiwud Pati.  Kemah keming bro JoeGrimJow kito. Well Malaysian! I met the Superhero Captain America and his heroin, Peggy […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...