Ini kisahku

Dayyan Harith Turns 4

Alhamdulillah, tahun ini berkesempatan menyambut hari kelahiran abang Dayyan yang ke -4 di kampung. Sebenarnya, tidak merancang untuk sebuah majlis hari jadi, tetapi keterujaan Nekmi & mommy menjemput saudara terdekat menjadikan hari tersebut sangat meriah. Yang paling seronok pastinya ‘birthday boy’. Tak sangka, last minutes jemput tetamu pun, diorang masih sempat belikan hadiah. Terima kasih …

Continue Reading
tips fotografi

Parti Hari Jadi @ Juara Soto Kg.Pandan

Demi Masa. Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian. Melainkan, orang yang beriman, dan beramal soleh. Dan (mereka yang) mengajak ke arah kebenaran dan mengajak dengan sabar. Aku lebih suka sibukkan diri di hujung minggu daripada tidur hingga ke saat matahari tegak di atas kepala. Tapi itu tidak bermakna tiada masa untuk famili. Ahad lepas, memandangkan sesi fotografi parti hari jadi …

Continue Reading
Uncategorized

Parti Hari Jadi & Majlis Perkahwinan

Dek kerana komitmen pada kerja dan famili, lately ni sangat jarang aku lepak dengan memba, baik di malam hari biasa atau pun hujung minggu. Aku rasa ini normal untuk seorang lelaki yang bergelar ayah&suami , dan sentiasa memikirkan peluang buat duit… Ni kang, kalau tetiba aku ajak memba lepak minum selepas lama tak lepak, mesti …

Continue Reading
JMR Jr

Majlis Hari Jadi Dayyan Harith Turns 1

ALhamdulillah, setel gak majlis ringkas untuk anak lelaki aku&Puan Nunu selepas tertangguh hampir sebulan. Tertangguh disebabkan demam campak yang tidak dijangka. Ingat nak cancel dah, tapi memandangkan makanan dan persiapan lain sudah pun dibuat, kitorang teruskan juga dengan majlis simple-simple dengan jemputan untuk sedara dan member terdekat. Selain daripada makanan utama (mihun goreng Singapore, roti …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading