[ sambungan daripada entri sebelum ni - Astro B.yond IPTV Hollywood Party]

Jupo sek kelatey. Automatik kecek tukar sleng kelatey. Pes taim jupo brader taiko Herbalife kelatey nih. Jauh molek mari semato-mato nok joing Astro Biyon Holiwud Pati.  Kemah keming bro JoeGrimJow kito. Well Malaysian! I met the Superhero Captain America and his heroin, Peggy Carter! Fyi, cute Peggy Carter won as the BEST DRESSED female award. How lucky she is! Aku lupa lak siapakah gerangan si pemilik topeng emas ni? Madammondoq gorjes in the party! Ni seken time jumpa. First time jumpa masa Movie Out anjuran hazmanfadzil.com, tapi tak sempat nak bergambar kenang-kenangan. Nasib baik malam ni sempat. Weehoo…~Ketemu Cik Epal bersama Shaheizy Samnya. Eh eh gambar ni macam kat kenduri kawen jiran taman sebelah la kan. Kerusi putih dan atas pun putih. Ni Cik Epal yang cakap, bukan aku..hahahah.. Yeah..gambar perut terkini Redmummy! Bila-bila masa je tu kot..kihkih..Cik Nunu bukan main lagi terpesona ngan Beyonce Boyot nih..Baru aku perasan .Dah lama kenal ngan HamzahIan Terbang Tinggi-tinggi ni, ni baru first time ada gambar ngan dia. Tak tahu kot-kot dah ada, tapi delete lak kan. kahkah..risau gak gambar berdua seperti di atas, dah tu rapat-rapat lak..aku harap dia bukan gay betul..Bersama Fazrol a.k.a Justin Bieber sempena Astro Hollywood Party nih. kahkahkah..Semmpoi la bro. Malam tu, aku rasa aku ngan dia la yang paling banyak gelak ngan kutuk-kutuk baju orang. Sendiri punya tema, sendiri tak mahu ingat..grrr..

Sebelah kanan aku, Anne Pen Merah dan Nisa Kay yang asik-asik dengan peace nyer! Aku notice, semua gambar Nisa kat dalam kamera aku, memang pose ngan peace tu, tapi yang ni je paling okkey. Yang lain, semua gegar+blur..kihkihkihh

Kami support Redbaby!

Dari kiri – Shakiddo, Jejai, Eyriqazz, Madammondoq, Fazrol & JMR!

Dah le luh ek. Actually ramai lagi blogger yang hadir, tapi ni je yang mampu aku up. Eh eh gambar aku ngan bro RedFigger takde le. hope next time leh jumpa lagi! Bagi aku, dapat berjumpa dengan Rakan-rakan Blogger di event sebegini adalah salah satu kepuasan dalam berblogging. Persahabatan yang terjalin lak satu nikmat yang tidak terhingga selain menjana pendapatan sampingan melalui blog..Salam Perkenalan untuk korang sumer!

- JMR

 

Since masih ada kesempatan di hujung minggu nih, apa salahnya mengisi entri dengan menyupport membe-membe blog. Kali ni, Contest Design Banner Eyriqazz. Bagi aku, even blog bro eyriqazz ni lebih kepada personal blog, tetapi dalam masa yang sama ada perkongsian ilmu tentang pelbagai info-info yang boleh diguna pakai untuk pebagai golongan.

Kat bawah ni, aku pertaruhkan banner aku untuk contest nih. Design background seperti permukaan kertas yang diremukkan, dengan wording kat tengah membawa maksud, “Dalam apa jua keadaan sekalipun, dalam apa jua tempat sekalipun, pemilik eyriqazz.com masih mampu berdiri teguh di tengah-tengah putaran kehidupan.”

Hadiah-hadiahnya :

Tempat Pertama – RM100 Cash + Banner untuk mempromosikan blog/blogshop di blog eyriqazz.com dengan banner  bersaiz 468×60 (banner kena sediakan sendiri) di bawah entry selama sebulan.

Tempat Kedua – RM50 Cash.

Consolidation Prize – RM10x 3 pemenang

“Contest Design Banner Eyriqazz.Com ini ditaja oleh AbangEnsem.Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2014 2013 Hak Milik Penuh Jamar.Bahar a.k.a JMR