blogger

Cara blogger Deqnoor rapatkan silaturrahim.

Alhamdulillah, sekali lagi mendapat jemputan daripada owner blog deqnoordotcom untuk sesi makan malam bersama beliau di H Gallery Cafe, Sunway Nexis. Sedia maklum, ini antara aktiviti blog yang dianjurkan sendiri oleh Deqnoor setiap tahun sebagai tanda penghargaan kepada penyokong blog beliau. Ini kali ke-3 aku dan famili dijemput untuk memeriahkan lagi majlis eksklusif di tempat yang …

Continue Reading
blogger fotografi

#malayfoodbloggerwedding

Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.com a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suami kepada Puan Ruzanna. Amacam pengalaman pertama kali akad nikah? hehe.. Aku kenal abam Man ni dah lama. Tak silap aku masa event preview movie di …

Continue Reading
blogger

Dari sudut berbeza..

Semalam blog down, saja dibiarkan down sehari. Nak tengok blog rindukan aku ke tak. Ternyata tak. Dah seminggu lebih aku tak update..lagi pun aku tak bayar hosting..heee Ada hasil ke ko memblog? Jujurnya, ada. Sebetulnya, blog sebagai medium untuk ‘hasil’ tu datang dari sumber yang berbeza. Macam mana? Jawapannya mungkin ada DI SINI,.   Aku …

Continue Reading
blogger

Erti persahabatan seorang blogger.

7 tahun lepas, kalau sebut je ‘seorang blogger’, mesti terbayang yang orang tu just dok mengadap depan laptop/pc, update blog, publish & blogwalking di samping aktiviti harian lain. Paling kuat pun, dok chatting kat YM sesama group sendiri. Mereka menjadi akrab pun, hanya di alam cyber. Jarang jumpa atau berkumpul untuk sesuatu event atau perkara …

Continue Reading
blogger

Siapa itu blogger?

Pernah jumpa suasana atau keadaan sebegini? Siapa diorang ni?   Kalau korang pernah nampak keadaan sebegini di depan makanan, tak kiralah di warung atau restoran, 90% konfem diorang tu blogger.. Info: Seorang blogger secara automatik akan cenderung melayan nafsu ambil gambar makanan daripada melayan nafsu makan. Bila dah puas layan nafsu ambil gambar, baru layan …

Continue Reading
blogger

Iftar Bersama Blogger dan Pemenang ‘Raya Moments of Closeness with Samsung’ di Paparich Bangsar

Isnin lepas, aku berpeluang join Majlis Iftar dan penyampai hadiah untuk peserta dan pemenang Raya Moments of Closeness with Samsung, anjuran Manoah Consulting, bertempat di Paparich Bangsar. Lebih kurang 30 blogger hebat berjaya menghadiri diri untuk Iftar kali ini.   Manoah Consulting mewakili pihak Samsung dihadiri oleh Yukiko dan Donovan. Jam 6 petang, blogger-blogger lain …

Continue Reading
Uncategorized

Movie Date Out With Fazura, Maya Karin & Fara Fauzana

Jumaat : 16 Disember 2011 : Cathay Leisure e@Curve Last weekend, dah melayan request Cik Nunu menonton Ombak Rindu. Dan lepas menonton, dia request benda yang sama. aiks..*garu kepala..best sangat ke Ombak Rindu nih???? Nasib baik tak sempat mencari tiket yang masih menjadi hot item sepanjang minggu lepas. Pucuk dicita, ulam mendatang. Dapat tiket free …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading