Tahniah kepada pemilik blog Hazmanfadzil.com a.k.a Abam Man yang telah selamat mendirikan ‘masjid’ dengan pilihan hatinya, 18 September lepas. Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Malay Food Blogger kacak ini sah menjadi suamiRead More →

Semalam blog down, saja dibiarkan down sehari. Nak tengok blog rindukan aku ke tak. Ternyata tak. Dah seminggu lebih aku tak update..lagi pun aku tak bayar hosting..heee Ada hasil keRead More →

7 tahun lepas, kalau sebut je ‘seorang blogger’, mesti terbayang yang orang tu just dok mengadap depan laptop/pc, update blog, publish & blogwalking di samping aktiviti harian lain. Paling kuatRead More →

Pernah jumpa suasana atau keadaan sebegini? Siapa diorang ni?   Kalau korang pernah nampak keadaan sebegini di depan makanan, tak kiralah di warung atau restoran, 90% konfem diorang tu blogger..Read More →

Sekali sekala berkumpul reramai sambil makan-makan, memang sangat best. Nak-nak makanan itu semua adalah ditaja sepenuhnya. Giler sapa tak suka kan?? Alhamdulillah, had fun with geng-geng blogger G.T.B di satuRead More →