Tempat makan tidak rasmi aku&cik Nunu bila ada kije/event/shopping/lepak di area Dcurve, Mutiara Damansara. Aku suka sebab tempat dia luas, tenang & takde nak kena tunggu lama-lama bila amik order.Read More →

Dalam berblogging, rasanya entri dengan gambar-gambar yang cun+cute akan menarik lebih minat readers untuk habeskan membaca satu-satu entri kan. Ye la kan, kalo ayat panjang berjela tanpa letak sekeping gambarRead More →

Bagi menjawab pertanyaan Cik Linn yg tertanya-tanya nape banyak gambar Hari Raya dia ritu terdapat banyak sgt noise, ‘segala macam mak nenek noise’ katanya, meh saya sharekan 20cents apa yangRead More →

Ni consider pic raya famili aku untuk Aidilfitri 1431h walaupun sorang tak cukup. Sorang tertinggal kat Jepun, orang suh balik, taknak balik, dah terpaksa tampal sekeping gambar passport sebab nakRead More →

Horey malam raya datang lagi. Tak sabar rasanya nak tunggu pagi esok, pagi raya di hari yang mulia. Pasti korang pon sama kan. Rutin setiap tahun di pagi raya, bersalamanRead More →

Major menu aku sepanjang bulan pose ni. Mi goreng campur ngan bihun goreng & keuw teow goreng bersama ayam percik sos BBQ. Fuhh..gara-gara semua malas nak masak, dan aku ponRead More →

Pasti ada yang pernah alami masalah ketidakpuasan hati pada gambar yang dicapture. Walhal korang dh pun gunakan DSLR yang gedabak saiznya. 100kali snap pon, gambar yang terhasil still nampak samaRead More →

JMR Jr dalam REMAJA Hai remaja di luar sana.. Dah beli REMAJA edisi 1 Ogos? Kalo belum, dapatkan sekarang di pasaran. Yeah, promote luh kejap. Bukan apa pon, kan REMAJARead More →