Tengok tajuk entri ni, takleh aku nak bayangkan macamana Mahsuri berkebaya ayu, jalan lenggang lenggok masuk LowYatt. Yela kan, satu sebab aku taknah jumpa dia, kedua sebab taktau camner rupaRead More →

Erm..kenapa ek? Bila ada je event yang berkaitan dengan permotoran, tak kisahlah Formula One ke, Cub Prix ke, AutoShow ke, mesti ada golongan ni, hotchicks atau gadis litar, atau punRead More →

Scene1 JMR is attending an interview in Software Company. Manager: Do U know MS Office?  JMR: If U give me the address I will go there sir.  Scene2JMR: My mobileRead More →