Haa, tu la gambar first daripada Nikon D7000 yang berjaya aku miliki tempoh hari. Aku pon tak tahu apa jadahnya spesis gambar pecah dara. Aku tahu pasal ‘term’ ni ponRead More →

Night View di Bergamo, Italy Gambar semata-mata, boley? Sebab-sebab dah terlupa nama-nama tempat ni. Yang aku ingat, kawasan ni terletak di pinggiran Bergamo sket, di atas bukit sket, ala-ala macamRead More →

First time landing di bumi Italy menggunakan Ryan Air dari Gatwick Airport, London, tak terasa pon macam kat Italy. Suasana kembali tenang selepas 4,5hari bersesak-sesak di Kota London. Aman lakRead More →

Travelog di bumi LONDON – Januari 2011¬† ¬†Orang tua-tua cakap ‘jauh perjalanan, luas pengalaman’ dan pengalaman lebih berharga dan tiada nilainyer jika dibandingkan dengan intan permata. Yeke? Tak suka sangatRead More →

Ada sorang member aku ni, dia ni Pegawai IT, kalo ngah tensen ngan segala bagai masalah, terapi yang paling baik katanya adalah dengan s.h.o.p.p.i.n.g. Tak kiralah shopping pebenda pon, evenRead More →