Malaysia

Awana Skyway Genting Highlands

Kali terakhir aku naik Genting, 2 tahun yang lepas semata-mata melayan satu-satunya anak lelaki aku pada masa itu (sekarang 2 boys!) untuk menonton Ultraman Live in Genting. Masa tu, drive terus naik ke puncak. Tak berkesempatan untuk bawa Dayyan menikmati pengalaman menaiki ‘cable car’. Rezeki Dayyan & Danish pada minggu lepas. Since plan hujung minggu …

Continue Reading
Malaysia

Hotel Cititel Express, Penang

Entri tertunggak hampir sebulan. Awal bulan lepas, ada hal yang perlu disetelkan di Penang. Plan asal nak gi balik hari je. Tapi biasalah, last-last minit, mesti ‘orang rumah’ buat muka comel nak ikut gak. Setakat minta bagi 10 alasan kenapa perlu ikut, kacang je dia jawab..berderet senarai dia bagi, paling ‘win’, sebab dah habis berpantang …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading