Italy

Night View di Bergamo, Italy

Gambar semata-mata, boley? Sebab-sebab dah terlupa nama-nama tempat ni. Yang aku ingat, kawasan ni terletak di pinggiran Bergamo sket, di atas bukit sket, ala-ala macam nak masuk satu city baru, siap kena lalu kot pintu gerbang, satu-satunya jalan masuk ke city ini. Tak jauh pon dari tempat lepak seperti di AWAL ENTRI sebelum ni. Suhu …

Continue Reading
Italy

Lunch di Bergamo, Italy

First time landing di bumi Italy menggunakan Ryan Air dari Gatwick Airport, London, tak terasa pon macam kat Italy. Suasana kembali tenang selepas 4,5hari bersesak-sesak di Kota London. Aman lak rasa, dah macam balik Besut. kahkahkah..yang bezanya, kat sini lagi sejuk. Masa jejak kat kaki kat Orio El Siero Airport, Bergamo, suhu terkini adalah -2darjah …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Continue Reading