Suka tangkap gambar? Suka ditangkap gambar? Walawey, sapa yang tak suka kan, nak-nak bila dah bergaya dengan baju baru. Pantang jumpa lensa, posing baik punya. Tak kiralah yang muda ke, yang tua ke, jarang aku jumpa yang betul-betul malu nak bergaya di depan lensa, kalau malu pun, mula-mula je, lepasRead More →

Makin hari, makin meriah blogsphere kat Malaysia ni dengan kedatangan blogger-blogger baru yang mula memblog secara series sama ada separuh masa ata sepenuh masa. Selain kemunculan Lifestyle/ Personal Blog, aku sedar banyak gak Food Blog yang mula menapak di market Malaysia skang ni.. Even zaman sudah berubah, aku tetap setiaRead More →

Jangan member beli DSLR, kamo pon mahu juga. Sedangkan kamo tidak ada prinsip dalam berfotografi.. 1. Pilih satu BRAND, dan setia bersama brand tu. Jgn curang.Kalo kamo btol2 berminat dlm bidang ni, better kamo pilih satu brand je. Pk baik2 sebelum membeli. Lebih baik kamo berhabes dalam membeli lens &Read More →