Fuhh..akhirnya petang Jumaat! Sekali lagi akan bercuti panjang di hujung minggu sempena perayaan Hari Natal. Daripada update rakan-rakan aku di Facebook, aku boleh simpulkan yang hujung minggu ni adalah minggu-mingguRead More →

Pengalaman Buat Passport Anak di UTC Sentul. Alhamdulillah, sekarang Everyone Can Fly dalam keluarga kecil aku. Masing-masing dah passport, masing-masing teruja nak tunggu tahun baru, 2017. Aku ambil keputusan membuatRead More →

Minggu lepas, minggu cuti panjang sempena cuti umum Maulidur Rasul dan cuti ganti untuk Hari Keputeraan Sultan Selangor. Siapa tak suka cuti panjang kan? Nak nak jenis aku yang takRead More →

Kids Eat For Free @ TGI Fridays.¬† Kini, antara isu yang sering bermain di fikiran aku & isteri semasa ‘weekend outing’ adalah ” Nak makan kat mana?” Berbanding semasa ‘dating’Read More →

Sejak aku berkahwin, tidak pernah terlintas di fikiran untuk mengamalkan ‘family planning‘ atau lebih tepat, ‘main tapi taknak anak‘ ..kihkihkih..bagi aku, taknak melawan fitrah, kalau ada rezeki anak seawal usiaRead More →