Kalau aku boleh jimat RM10 untuk setiap 2 bulan..setahun aku dah boleh jimat RM60. Bagi sesetengah orang, mungkin jumlah itu kecil, tetapi bagi aku jumlah RM60 tu tetap ada makna.Read More →

Kamera dan aku memang sahabat karib. Nak nak bila dah ada anak sendiri sejak 4 tahun lepas. Kalau boleh, setiap momen anak hari-hari aku nak snap dan simpan. Selfie keRead More →

Fuhh..akhirnya petang Jumaat! Sekali lagi akan bercuti panjang di hujung minggu sempena perayaan Hari Natal. Daripada update rakan-rakan aku di Facebook, aku boleh simpulkan yang hujung minggu ni adalah minggu-mingguRead More →

Pengalaman Buat Passport Anak di UTC Sentul. Alhamdulillah, sekarang Everyone Can Fly dalam keluarga kecil aku. Masing-masing dah passport, masing-masing teruja nak tunggu tahun baru, 2017. Aku ambil keputusan membuatRead More →

Minggu lepas, minggu cuti panjang sempena cuti umum Maulidur Rasul dan cuti ganti untuk Hari Keputeraan Sultan Selangor. Siapa tak suka cuti panjang kan? Nak nak jenis aku yang takRead More →