Morning bloggers! Sukanya, sekejap je dah pagi Jumaat. Kan best kalo pas Jumaat, terus dah Ahad. Sudah boleh fly back. Aku suka okkey.. Eh, ada orang tanya aku, “Ko dok negara kapir lelama tu, ko jaga tak makan minum ko??” hamboi ayat ko tu ustaz, ingat aku ni takde akalRead More →

Makan untuk hidup dan hidup untuk makan. Bosan juga kalau hari-hari hidup adalah hari-hari makan untuk hidup. Hidup hari-hari untuk makan, dan makan hidup-hidup untuk hari-hari. Apakah perlu aku makan hari-hari semata-mata untuk hidup hari-hari, bukannya untuk hidup hari untuk makan hidup-hidup? dem..aku lak tak faham… Nasi Goreng Ayam BerempahRead More →

Yes, bukan Seoul, Korea tu, tapi Seoul Garden di One Utama..nyummy! Lets pictures tell the stories…  Seoul Garden nyer style, jangan harap korang nak diorang masakkan.  Ahh..takat masak menda gini, simple je bagi aku. Hasilnya pasti superb..  Hanya mereka yang pandai memasak je layak berada di Seoul Garden. Mudah dimasakkanRead More →