Seminar Buat Duit Dengan Blog – rasanya dah ramai yang tahu pasal seminar anjuran Denaihati ni kan? Boleh dikatakan, majoriti blogger mempunyai impian untuk menjadikan blog mereka sebagai sumber pendapatan,Read More →

Pejam celik pejam celik, sedar-sedar sudah 6tahun Nuffnang bertapak dalam blogsphere Malaysia ni. Sejak 2007 lagi, pelbagai aktiviti dan bermacam program yang dah pun berjaya dianjurkan oleh Nuffnang, khas untuk komunitiRead More →

17 Februari 2013 || Laser Warzone e@Curve. Orang cakap, benda yang menggembirakan memang akan ada repeat. Tak kisahlah penat ke, pancit ke, kalau enjoy doing something, pasti akan repeat lakukanRead More →

Peluang untuk bertentang mata+berborak sakan bersama blogger-blogger hebat Malaysia muncul lagi. Aku dapat rasakan ini adalah satu event yang membuka peluang dan ruang kepada peserta untuk mengorak langkah dalam aktivitiRead More →

9 Januri 2012 : Star Archery Times Square KL Sejak sekolah lagi, minat nak memanah ni memang dah timbul. Tapi setiap kali pemilihan untuk kemasukan kelab memanah sekolah, mesti fail.Read More →

Malam Rabu semalam, bertempat di e@Curve Cineleisure, aku dijemput untuk prebiu filem terbaru terbitan Tayangan Unggul, arahan Afdlin Shauki, filem Misteri Jalan Lama. ekceli prebiu kali ni adalah untuk followerRead More →

Kata pepatah, ‘rezeki jangan ditolak’, apatah lagi barang free dan sukar dicari. Paling penting, takde la rasa sayu sangat di malam raya sebab tak berkesempatan pulang beraya di kampung. Sebabnya,Read More →

4,5 tahun sebelum ni, ramai yang cuba menafikannya, “ Alah, buang masa je dok berblog. klik-klik iklan tu, kencingggg je sumer tu…” Sekarang aku nak tahu lak, mana budak-budak yangRead More →