Rumah makin wangi.

Korang pernah tak, lepas goreng ikan ke ayam ke, bau tu melekat satu rumah. Lagi best, yang ko goreng tu, terhangus. Dari dapur membawak ke ruang tamu, aroma ikan hangus segar melekat 2, 3 ketika.. Itu satu hal. Belum lagi dengan baju kerja dan stokin laki bini yang diperap sempurna, nak tunggu hujung minggu untu […]

Menu sedap di U-Cafe Wangsa Walk

Hujung minggu adalah masa paling sesuai untuk luang masa bersama famili atau rakan-rakan. Sambil berborak, lagi best kalau dapat makan makanan sedap-sedap kan. Ini kali kedua aku lepak di U-Cafe Wangsa Walk sambil makan-makan dengan Rakan Blogger yang datang dari pelbagai latar belakang. U-Cafe Wangsa Walk ni memang menjadi tempat pilihan untuk berkumpul bersama rakan, […]

U-Cafe Wangsa Walk. Cafe wajib terjah.

U-Cafe bukan cafe yang terletak di sebuah universiti mahupun cafe di sebuah hospital. U-Cafe terletak di sebuah pusat membeli-belah terkenal di Wangsa Maju, Wangsa Walk. Ini fakta bukan auta. Hujung minggu lepas, aku sekeluarga dan rakan-rakan blogger lain berpeluang mencuba sendiri menu-menu sedap dan menarik yang terdapat di U-Cafe Wangsa Walk. Oh ye, bagi yang […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...