LAzada Big Baby Fair

Diskaun Sehinga 80% Di Lazada Big Baby Fair

Ada tak yang perasan Lazada tengah buat promosi Big Baby Fair. Right timing sangat kan di minggu gaji! Ada bermacam-macam promosi menarik untuk lebih 15 jenama produk barangan bayi. Khas untuk ibu bapa, ini peluang untuk lebih jimat berbelanja membeli barangan keperluan anak-anak.

Aku faham sangat, promosi sebegini sangat dinanti-nanti oleh ibu bapa yang ada anak masih berpampers dan sedang menggunakan susu formula. Kebetulan pampers jenama Drypers dan susu Anmum pun turut tersenarai. Lagi syok.

Biasanya bila ada promosi sebegini, aku akan borong untuk stok dua bulan, pampers dan susu. Lebih untung. Aku dah boleh jimat berapa banyak RM dengan langkah bijak sebegini..hehe..

Opss kalau anak kau orang tak consume jenama seperti aku, jangan risau. Banyak lagi jenama lain yang menawarkan diskaun hebat di Big Baby Fair ini.

Tips Shopping Di Lazada Big Baby Fair:

Serius, ini peluang untuk ibu bapa membuat pembelian bijak. Tak susah pun online shopping dengan Lazada ni. Simple. Sekejap sahaja.

1# Senaraikan barangan keperluan dan kuantiti yang perlu dibeli.

2# Layari link ini Lazada Big Baby Fair.

2# Semak jenama yang diperlukan sama ada tersenarai di promosi Big Baby Fair atau tidak.

3# Kalau ada, teruskan pembelian mengikut kuantiti yang diperlukan.

4# Jika tidak terdapat di dalam senarai, pertimbangkan sama ada jenama lain mampu memberi kualiti seperti jenama yang anda sedia guna.

5# Check out. Dan tunggu pesanan kau orang sampai di depan pintu!

Senang kan?

Selain harga yang ditawarkan di Big Baby Fair ini lebih rendah, 5 perkara di bawah ini akan memberi lebih penjimatan!

  1. Vouchers
  2. Flash Sales
  3. Free Shipping
  4. Hot Deals Below RM49
  5. Bundles

Lazada Big Baby Fair

Lazada’s Big Baby Fair Facebook event!

Bantu Super Spy Agent Baby untuk capai Mission Adorable dan berpeluang untuk menjadi seorang pemenang bertuah!

Bagaimana untuk sertai?

Lawati https://www.facebook.com/events/1807434032675299/ sebelum 29 July dan klik “GOING” untuk menyertai Big Baby Fair Sale!

Hadiah hebat sedang menanti:

  • 1,000 “GOING” – 10% OFF Voucher (T&C apply)
  • 3,000 “GOING” – 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
  • 5,000 “GOING” – 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
  • 12,000 “GOING” – 5X My Dear Baby Playpen

Jangan lupa sertai kontes ini. Untung sabut timbul, untung kau orang mana tahu menang salah satu hadiah yang menarik itu.

Selamat membeli-belah di LAZADA The Big Baby Fair Sale !

Nota: Lazada Big Baby Fair turut disertai oleh jenama hebat antarabangsa lain seperti Drypers, Dutch Lady, Fisher-Price, Huggies, PediaSure, Sweet Heart Paris, PetPet, Enfagrow A+, Poney, Friso Gold, MamyPoko, Nankid, Mamil, Philips Avent, Anmum, S-26, Nivea Baby dan Lactokid.

JMR

JMR writes about parenting from a Dad's perspective. To contact JMR, please send me a message at mjdetroit83@gmail.com. Thank you!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle PlusYouTube

21 Comments

  1. Allahu, dia buat sales pulak dah… tak mampu la gini nak tengok website lazada, nasib jugak kita takde anak lagi…jadi kegilaan nak membeli barang anak tu belum ada lagi,hahahaha….Abg jamar jangan lupa shopping tu,hihi

  2. Plenty of savings to be enjoyed by parents with babies and toddlers. Always wait for baby fairs to shop. With Lazada sale, we know there’s plenty of savings already!

  3. Wahhh.. baby fair online, first time akak dengar. Best tu, akak suka pi expo tapi tak suka bersesak2 camni selesaa aja akak nak shopping di hujung jari., cari keperluan my cucu.
    Thanks for sharing this info

  4. Lazada buat baby fair! Ini xleh jadi ni..kne gtau akk.. Tapi kdg2 yg terover adalah moksu dia..hahaha.. Geram je tgk brg2 baby..

  5. Teringat masa memula Lazada mula berkembang di Malaysia. Masa tu ruby baru melahirkan Adam. Mereka tanya apa trend mummy di Malaysia bila bab shopping. Ruby cakap, kami suka pergi expo baby. Baby fair lagi memudahkan ibu bapa untuk bandingkan harga dan semua keperluan tersedia dalam satu expo. Why not buat online. Jadi, tak susahkan ayah yang tidak minat bersesak dan ibu tidak perlu bawa anak kecil ke expo. Maka, bermulalah baby expo online dan banyaklah baby expo selain di Lazada. Uniknya di Lazada ni perbandingan harga 1 jenis jenama pampers ada dalam 2-3 syarikat seller. Paling best dari TESCO. Wakakaka.
    Ruby recently posted…Hot Wheels 50th AnniversaryMy Profile

  6. No wonder ramai rerakan Rawlins online non stop tempoh hari. Pastu memasing macam tak senang duduk pabila abam posmen mendekati pejabat – semua nak tengok apakah hasil tangkapan yang tiba. Hehe

  7. Best tau kalau ada anak dan kita blh beli barang keperluan kat sini. Murah dan x hassle. Semuanya di hujung jari

  8. Lazada punya sale memang best & terbaik. Sebab barangan ada diskaun & harga murah! Boleh gak tengok Lazada Baby Fair nak beli untuk anak buah.

  9. Oh Lazada tengah ada baby sales ye? Best ni! Lagi best kalau join contest dan menang 😀

  10. Wahhhh ! Ini berita gembira buat para ibu dan bapa di luar sana. Inilah peluang mereka untuk membeli brg kelengkapan anak kecil pada harga yg murah. Okay nak kena sebarkan good news nie !

  11. Wee bestnya! Yaya memang ternanti nanti kalau Lazada buat Baby Fair dia. Teringat dulu shopping barang baby semua kat Lazada. Hpefully banyak barang murah kali ni dan boleh kalahkan harga S***ee :p

  12. Suka beli masa lazada fair ni sebab harga memang turun tapi akan check juga betul ke tidak. Lepas tu akan baca review berbaloi ke tak nak beli. Selalu beli susu dan pampers la sebab jimat.

  13. Ramai juga yang menanti promosi baby fair di lazada ni ya. Maklumlah harga barang murah. Tapi kena perhati juga barang yang di beli.

    Barang consumable macam susu elok tak beli sebab risau juga dapat expiry date dah dekat
    Ibu Zaid recently posted…Harga susu Anmum Malaysia 2018.My Profile

  14. bagus beli dr lazada ni..senang terus smpi ke rumah..saya pun selalu online shopping brg baby..senang sgt lagi2 time ade promo lagi la hehe..tp if beli susu saya akan double check dgn seller tu dulu untuk expired date,…takut kang diorg hantar yg nak expired jenuh dah

  15. saya memang menanti Lazada Big Baby Fair ni tau.Tunggu sales memang sangat berbaloi.Ni pun dah banyak dekat bakul,tinggal nak checkout je ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam