Bedazzle Diamond Serum – Serum Kecantikan Pilihan Isteri

Bedazzle Diamond Serum – Serum Kecantikan Pilihan Isteri

Bedazzle Diamond Serum – Serum Kecantikan Pilihan Isteri

Suami mana yang tak sayangkan isteri. Suami mana yang tak suka tengok isterinya sentiasa cantik dan ceria setiap masa? Suami mana yang tak suka tengok isterinya sentiasa nampak muda dan ada aura positif?

Aku? Ya, aku suka semua itu. Dan aku laaaagi suka apabila isteri pun suka sangat dengan hadiah istimewa untuknya. Hadiah untuk isteri ini tidak perlu yang berharga beribu-ribu, janji ada nilai untuk isteri ‘consume’.

Aku diperkenalkan oleh super senior sekolah aku dengan satu produk yang lebih memudahkan rutin seharian isteri-Bedazzle Diamond Serum atau aku lebih suka memanggilnya sebagai Susuk Berlian Moden.

truly

Beritahu aku, wanita mana yang tidak sukakan produk kecantikan? Majoriti akan angguk-angguk tanda suka.

Semestinya, Bedazzle Diamond Serum ini sejenis serum kecantikan yang ringkas dan mesra pengguna. Tidak seperti produk-produk kecantikan lain yang memerlukan banyak langkah dan produk tambahan lain untuk melengkapkan rutin penjagaan kulit muka.

Ini bukan produk review. Tapi ini review kepuasan hati aku apabila isteri mula ‘consume‘ susuk berlian moden ini.

3 Langkah Pantas untuk Kulit Lebih Bergetah.

Selain hasil yang lebih baik berbanding menggunakan produk lain yang lebih mahal, yang paling aku suka, masa aku menunggu isteri untuk bersiap lebih pantas. Ye lah kan, aku paling tak suka menunggu isteri bersiap sampai berjam-jam. Nak tempek foundation la, nak tempek itu la, inilah, end up, hampir 40 minit masa aku terbuang begitu sahaja.

Step 1: Cuci dan keringkan muka.

Step 2: Sapu dengan lembut di bahagian kulit muka

Step 3: Tap Tap Tap di permukaan muka untuk kesan yang lebih efektif.

Alhamdulillah, dengan Bedazzle Diamond Serum ini, sepantas 3 langkah ringkas sahaja diperlukan untuk mendapatkan kulit yang lebih bergetah!

Agak-agak berapa banyak masa aku dapat dijimatkan untuk menunggu isteri bersolek?

Bedazzle Diamond Serum

Mostly si suami atau lelaki ni tak tahu sangat mana satu yang terbaik pasal produk-produk kecantikan ini. Tapi kalau dah isteri sanggup update entri khas sebab Puas Hati Dengan Produk Serum Kecantikan ini, apakah maknanya itu?

Dalam masa yang sama, isteri dah mula ‘mendekati’ produk ini dengan lebih mendalam. Siap sanggup buat sesi sharing untuk sesiapa yang berminat dengan produk serum kecantikan untuk wanita moden ini.

Oh ye, mungkin ramai yang ingin tahu kandungan Bedazzle Diamond Serum ini. Asasnya, semua ramuan yang digunakan adalah HALAL dan mendapat kelulusan daripada KKM.

Kandungan Bedazzle Diamons Serum:
  • Kojic acid: Mencerahkan tona kulit
  • Licorice root: Merawat/ memulihkan sel- sel kulit
  • Lactic acid: Membantu penyerapan oksigen yang maksimum ke dalam kulit
  • Salicylic acid: Mengurangkan dan menghalang jerawat
  • ┬áSodium Hyaluronate: Mengekalkan kelembapan kulit dan mengembalikan kekenyalan

Jadi apa tunggu lagi. Eh jap..jangan cakap wanita je boleh guna Bedazzle Diamond Serum ini, lelaki/suami pun boleh gak curi-curi pakai untuk mendapat manfaat bersama. Ye, aku pakai. Sebab dah namanya susuk berlian moden, semestinya untuk anti-aging.

Setidak-tidak garis kedutan di dahi yang patut keluar hari ini, lambatlah sikit keluarnya kan…

Ke macam mana, kontek akulah kalau nak cuba sebotol! Serius tak menyesal.

Kepada awek-awek yang tak ingin nampak lebih berumur dari umurnya, mohon WA: +6016-233 1341 sekarang ye..

JMR

JMR writes about parenting from a Dad’s perspective.
To contact JMR, please send me a message at mjdetroit83@gmail.com.
Thank you!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle PlusYouTube

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam