Ini kisahku

Johor Premium Outlets

Johor Premium Outlets, terletak di Kulaijaya dan dibuka secara rasmi pada tahun 2011. Korang dah pergi? Mesti ramai yang pernah ke JPO ni kan?

Hampir 5 tahun dibuka, baru kali ni aku jejak kaki ke sini. Itu pun kerana Puan Nunu yang ajak, kalau tak, memang takde makna aku nak ke JPO ni haha..bukan apa, tempat-tempat gini aku kureng sket, ..sebab feveret outlets aku ie: Burberry, Timberland, Nike etc ada kat sini.

johor premium outlet

Ada certain time, nafsu shopping isteri susah dikawal, ada certain time nafsu berbelanja suami pun susah dikawal gak..mana taknya, masa aku pergi ni, tengah SALE sempena Chinese New Year. Faham faham je la SALE gini. Bayangkan, casual shoes Timberland yang aku dok aim sebelum ni, normal price dekat RM600, masa SALE ni dapat diskaun 50%..bayangkan..bayangkan bayangkan….hahaha..apa lagi, aku rembat la awal-awal la kan..

johor premium outlet 3

Puan Nunu sangat behave kali ni. 100% cuci mata je. Lagi pun, masa yang aku bagi untuk berada di sini hanya 2 jam kot. Mungkin dia takde mood. Mungkin dia tak berkenan sebab kebanyakan barang feveret dah outdated katanya yang kat sini. Walaupun aku dah offer banyak kali. Atauu pun, belum masuk outlets yang dia nak, aku dah ajak balik sebab laparrrrr…hahahaha..

Note: Takde plan lagi untuk ke sini sekali lagi.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JMR

To contact JMR, please send us a message at mjdetroit83@gmail.com, or contact us through any of the Social Media links on the below.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookYouTube

5 thoughts on “Johor Premium Outlets”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam