Parti Hari Jadi si comel Bunga @ McDonald Titiwangsa

Parti Hari Jadi si comel Bunga Adelia Syazwina, anak sulung kepada pasangan Rakan Blogger aku, Nadia & Syafiq yang diraikan di McDonald Titiwangsa. Hampir sebulan gak terlewat nak update pasal parti yang sangat meriah ni.

Selain dijemput untuk meraikan ulang tahun pertama anak sulung kesayangan pasangan romantik ini, aku juga ditugaskan untuk merakam momen-momen indah sepanjang parti hari jadi ini berlangsung.

Sebenarnya, seronok merakam momen-momen di hari jadi anak-anak sebegini. Anak-anak tak pandai ‘berlakon’. Riak wajah keseronokan mereka yang ikhlas, jelas menghidupkan lagi ‘shot-shot’ semasa parti hari jadi ini. Aku yang membidik saat-saat keseronokan ini pun turut seronok, lebih enjoy dan tak stress..haha

 

 

 

Kek hari jadi ulang tahun pertama yang comel, secomel tuan empunya kek, Bunga.

 

Bunga Adelia Syawina dan mommynya. Selamat ulang tahun yang pertama, semoga Bunga terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dan membahagiakan orang-orang disekelilingmu. Maafkan kamera besar hitam uncle JMR ni (Bunga akan menangis/kaget bila lensa aku dihalakan ke wajah comelnya itu.)

Jom layan gambar-gambar Parti Hari Jadi Ulangtahun Pertama Bunga.

Terima kasih Yaya & Syafiq atas jemputan ini. Semoga jalinan persahabatan ini terus berkekalan dan diberkati-Nya.

IKLAN sikit: Kalau korang berminat untuk menggunakan servis fotografi untuk majlis hari jadi atau majlis-majlis lain, jangan segan silu kontek/Whatsapp +016-2331341 untuk perbincangan lanjut.

JMR

JMR writes about parenting from a Dad’s perspective.
To contact JMR, please send me a message at mjdetroit83@gmail.com.
Thank you!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle PlusYouTube

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam