Ini kisahku

Anak sedara baru.. #happy

Alhamdulillah..aku baru dapat perkhabaran gembira-seorang lagi penyambung legasi keluarga selamat dilahirkan.

Aku dah tengok gambar baby boy tu. Comel dan hensem macam Pak Long JMR dia. Lebat rambutnya..alollo..hahah..ni anak kedua adik lelaki aku yang menginap di Jepun, kali ni nama ada campuran nama Jepun lagi tu..#jangantanyabilaakunaktambahanaklagi

Semoga kelahiran ini memberi lebih kebahagiaan kepada adik aku sekeluarga dan juga keluarga besar kami.Amin~10/6/2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JMR

To contact JMR, please send us a message at mjdetroit83@gmail.com, or contact us through any of the Social Media links on the below.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookYouTube

7 thoughts on “Anak sedara baru.. #happy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam