10/2 hari ini merupakan tarikh penting buat masyarakat Tiong Hua..Happy Chinese New Year! Gong Xi Fatt Choy..

Dan pada 10/2 , lebih kurang (25+5=?) tahun yang lepas, Ummi aku telah bersusah payah melahirkan seorang bayi lelaki comel+kiut+ensem..tahniah Ummi!

Dan hari ini, bayi lelaki itu menjadi antara khalifah Allah yang bahagia, yang sentiasa mencari kebahagiaan dan kesempurnaan dalam hidupnya, duani&akhirat bersama-sama bakal ‘bidadari syurga’..insyaAllah, hidupnya akan lebih dilengkapi dengan kelahiran ‘bayi lelaki’ nya soon…

SELAMAT HARI LAHIR KEPADA ‘BAYI LELAKI’ ITU a.k.a JMR yang dilahirkan oleh Ummi 30tahun yang lepas!

XOXO!:-p

**terima kasih untuk semua ucapan selamat & doa-doa kalian di sms,wallfesbuk etc..akan direply satu persatu selepas aku ‘pulang’ nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  8 Responses to “Sepuluh haribulan dua”

  1. hepi n hepi bezday baby besar.. nnti bby da keluar da xbby lgi tau.. muahx..

  2. eh.. da[ay hadiah aaannggggpaaawwww tak :)

    semoga panjang usia dan sentiasa simurahkan rezeki :)

  3. salam
    Nice post.
    Anak mama aini ye? Maaf ta bertanya.

  4. eh..eh……..ada orang sudah tuwer la………

    kalu hari lahir jatuh pada hari raya cina, kena la bagi angpow kat anak2 kak sumi. ok..anak kak sumi ada 4 orang.. kira cincai la.. ko bagi sorang RM100 pun x per,….

    berkat di hari jadi ko..mana tua ko lepas ni leh dapat Rm1K pula… AMIN…

    Selamat hari jadi, selamat hari tua,selamat hari tambah umur..selamat…selamat..dan selamat la seglanaya….

    Ni baby besar punya hari jadi, baby kecik tu bila di jangka pula??hik3

  5. SELAMAT HARI LAHIR bro… semoga dapat jadi Abang Ipar yang baik hati kepada bakal iparnya….keh3x

  6. `hepi bezday`..may Allah bless u alwayz..amin.. jr. pun mesti ensem mcm daddy dia ek?.. ;)

  7. selamat hari lahir JMR…:)

  8. HB Mr.Nunu.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam
   
© 2014 2013 Hak Milik Penuh Jamar.Bahar a.k.a JMR