Dec 212012
 

Biar pun nombor tak cantik, tapi tetap menjadi detik tercantik dalam hidup aku yang semakin ‘cantik’ ini.

Si dia yang sedang menghuni di rahim isteri aku yang tersayang mula memberi respon dengan pelbagai cara – mungkin menendang, mungkin ‘gimme5′, mungkin cuba menepuk dinding perut, atau mungkin ingin mencium pipi aku bila aku letakkan telinga+pipi  di perut Puan Nunu..(walaupun terasa seperti si dia kasi flying kick kat telinga nih)..

tak kisah la semua itu, janji aku tahu, si dia sedang comel ber’main’ di dalam sana.. main lelok ye sayang..

** tak sabar nak wat commissioning cepat2-leh pulang ke perut isteri dengan segera..weee~:-)

JMR-Kertih

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  3 Responses to “11.12.2012”

  1. hoho..main tampar-tamparlah plakk..

  2. wah… memang detik2 yang terindah tu kan?? tak sabarnya nak merasai detik-detik macam ni..

  3. Sepanjang ddy die keje ni mkin pandai n kerap betul die bagi respon..
    asyik nak main jer dier.. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam
   
© 2014 2013 Hak Milik Penuh Jamar.Bahar a.k.a JMR