kahkahkah…setiap kali aku tengok poster filem Hantu Kapcai ni, mesti nak gelak guling-guling..nak-nak bila tiba scene Ibrahim(Fizz Fairuz) yang tengah kusyuk berdoa, tetiba terkekekek gelak sebab teringatkan arwah Ajib, lakonan Zizan Razak..

Aku tak heran sesangat kalau filem Hantu Kapcai ni mampu mengutip RM2 juta dalam masa 96jam! sebab filem ni memang sempoi, ringan-ringan tapi ohsem!

hmm..ok tak review aku untuk filem Hantu Kapcai kali ni?::-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Thoughts on “Hantu Kapcai

  1. oRANG kampung berlakon kan… tapi cam kelakar bila NORMAN KRU terkezut bila dapat kutipan banyak…. diorang kena study aper genre yang rakyat malaysia suka….macam cara DAVID TEO

  2. hilang pening kpala gelak tgk cite ni.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam

Post Navigation