Gambar perempuan bogel pecah dara..ke gambar bogel perempuan pecah dara?..apa kaitan Cik Epal?

Analytical Check kat site Nuffnang dah menjadi rutin harian sebelum lelap mata setelah 2,3jam dok perabis masa ngadap internent yang yang mati segan hidup tak mahu, eh ke mati tak mahu hidup segan ek? Tak kisahlah kan..

Banyak banyak dok search keyword untuk drama-drama hot seMalaysia, ada gak yang dok mencari pasal bogel, pecah dara mahupun gambar perempuan. Sebenarnya apa yang korang cari eh? Gambar perempuan bogel ke gambar pecah dara? Ke gambar perempuan bogel pecah dara??..Ada jumpa?? tup tup ada keyword Cik Epal??? kihkihkih..tak beragak-agak la kalau ko search pasal Cik Epal lak kan..:-p nak kena hempuk nganCik Epal le tu gayanya..

Tentang dhia mati boleh hidup semula ke?

Ombak rindu best ke?

ada gak yang google dengan style ayat chatting ek?

ada sesapa jawap ke bila tekan ‘search’ kat google tu?:-p

kihkihkih

sekadar selingan..Selamat Malam sumer!

6 Comment

  1. Saya juga heran, keyword juga banyak yang di cari tentang Gambar Bogel, yah saat ini teknologi banyak di akses lewat Hp Android, sehingga cam mana stopnya ?

  2. Jadi, aku di sini hanya dapat memberi tahu kawan kawan semua supaya berhati hati jika mahu menyimpan data atau mengambil gambar yang korang rasa korang tak nak kongsi dengan orang lain contohnya kaum perempuan dan Muslimah yang ambik gambar dalam bilik tanpa tudung hanya untuk koleksi peribadi atau yang amik gambar hanya berbaju

  3. meh i nk tolg jwp la.. ombak rindu tu best.. hehe..

  4. dah lama eny tak cek nuffnang.. terima kasih kerana mengingatkan :))

  5. cittt..selamat malam gak en jamar..:)

Leave a Reply