Uncategorized

Gambar Perempuan Bogel & Gambar Lucah bersepah-sepah

Aku bajet dunia fesbuk sudah sampai ke kiamatnyer. Gambar perempuan bogel tak kira bertudung ke tak, bersepah-sepah di’share’ di segenap pelusuk dunia fesbuk.

Satu yang menjadi kemusykilan, mana datangnya gambar-gambar tersebut, dan kenapa perlu mengaibkan dan terus memalukan individu-individu di dalam gambar tersebut melalui perkongsian di social network? Adakah gambar itu hasil editing atau pon gambar asli? Kalau gambar asli adalah jawapannya, nauzubillah, rupanya banyak gak koleksi perempaun bertudung yang diorang ada ye.

Walauapapun pandangan semua tentang isu ini, satu je yang boleh aku komen, “ Masakan pokok kan bergoyang kalau tiada angin…kecuali ada monyet atau beruk je yang bergayut di dahan pokok itu

PERHATIAN!!!!

Para hackers telah menceroboh FB & mereka meletakkan bahan-bahan lucah atas nama anda ke dalam wall atau profile kawan anda tanpa pengetahuan anda.

Anda tidak dapat melihatnya, tetapi orang lain boleh; ia seolah-olah kita yang menyebarkan bahan lucah tersebut.

Sekiranya anda menerima sesuatu sepertinya konon daripada
saya, BUKAN saya yang menghantarnya.

*copy & paste this onto your wall* 

Semoga dunia fesbuk kembali amin. Peace yaww!

Pesanan Khidmat Masyarakat Blog ini dibawakan khas oleh JMR.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JMR

To contact JMR, please send us a message at mjdetroit83@gmail.com, or contact us through any of the Social Media links on the below.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookYouTube

23 thoughts on “Gambar Perempuan Bogel & Gambar Lucah bersepah-sepah”

  1. kelmarin, my bro sendiri kena…
    so last2 dia close account…
    then hari ni nampak penuh gak wall dengan gambar2 sebegitu…
    xsangka lak virus baru menyerang…
    memacam hackers skrg..sbb gagal dlm operasi serangan FB 5 November hari tu kut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam