KOLEKSI TERBAIK AIDILFITRI 1431H

Ni consider pic raya famili aku untuk Aidilfitri 1431h walaupun sorang tak cukup. Sorang tertinggal kat Jepun, orang suh balik, taknak balik, dah terpaksa tampal sekeping gambar passport sebab nak print potret famili.
::ngan adik-adik sepupu di kampung nenek sebelah ummi::
lakonan mantap..yes/no?:-p
Salaman penuh makna..nak duet kak…~
tukang bakar satey~

Pic2 ni sumer masa raya pertama. Dr pagi smpai ke tido malam mmg aku pakai baju melayu ungu tu jer. Berbaloi kan belikan aku baju melayu nih. Hambek, satu hari suntuk aku pakai. Sekejap je kan masa berlalu, tup2 hari ni dah raya yang ke-5. Dan aku dah nak kena balik KL lak. Uishh lemah tol nak masuk ofiz time2 gini. Semangat raya & semangat goyang kaki sambil makan ketupat goreng tu masih kuat. Lagi satu, balik nanti ni, kompom lonely lagi, coz budak2lain still beraya kat kg masing-masing. Hamboi korang, beraya sakan ek. Ni yang terasa nak cari teman mesra alam cepat ni, so 24hrs memang berdua punyalah, takde maknanya sunyi2 lagi..muhahahaha…
Doakan aku selamat sampai di destinasi hari ini. Dan doakan gak tarak jamm yg teruk..penat nanti weih!

JMR

JMR writes about parenting from a Dad's perspective. To contact JMR, please send me a message at mjdetroit83@gmail.com. Thank you!

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle PlusYouTube

6 Comments

  1. i xde gmbr family sbb xde org nk tgkpkn gmbr.. nk pki remote, kamera plk xde..huhu..

  2. bro nmpak kuwus la…berkat berpuasa nih…ehehehe

  3. 3 je gambar?
    letak la banyak2..
    hehe..

  4. Erkk?? Sket je gambo2nya JMR..bukan ke JMR tokey fotoghafer..

  5. dah tak jem dah balik hari ni… org dah keje weh… ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam